Veterinarska ambulanta Ćirković Zemun – Beograd

Veterinarska ambulanta Ćirković Zemun – Beograd

Delatnost: Veterinarska delatnost
PIB: 100128391
Adresa: Gornjogradska 7m
Poštanski broj: 11080
Grad / Opština: Zemun - Beograd
Telefon: 064/119-42-85
E-Mail: veterinarskaambulantacirkovic@gmail.com
Web: https://www.veterinarskaordinacijacirkovic.com/

Veterinarska ambulanta Ćirković Zemun – Beograd

Privatna veterinarska ordinacija Ćirković počela je sa radom 01.09.2000. god.
Od prvog dana našeg rada trudimo se da opravdamo Vaše poverenje stručnošću i ljubaznošću zaposlenog stručnog tima, koji pruža profesionalno usluge, kako u preventivnoj nezi zdravih kućnih ljubimaca, tako i u dijagnostikovanju i lečenju njihovih oboljenja. Pored navedenog, omogućavamo i stručnu edukaciju samih vlasnika, radi očuvanja njihovog zdravlja.

Najbolja garancija i preporuka našeg profesionalnog rada su naši stalni pacijenti, kojih je preko 7000 sa područja Zemuna i Beograda.
Svima smo omogućili kvalitetnu uslugu sa savremenim dijagnostičkim aparatima i visokom stručnošću kadra u prijatnom i klimatizovanom prostoru.

Stručni tim, koji odgovorno i profesionalno pruža usluge iz domena male prakse i obezbeđuje preventivnu edukaciju vlasnika čine:
Vlasnik ordinacije, Vladimir Ćirković, dr vet.med. – interna medicina, rentgenologija i hirurgija. Član je “Udruženja veterinara male prakse” i “Veterinarske komore Srbije”. Redovan je učesnik mnogobrojnih stručnih seminara, kako stranih tako i domaćih, što potvrđuju brojni sertifikati koji su mu dodeljeni.
Desimir Tošić, dr.vet.med.- interna medicina, bolesti glodara i hirurgija mekih tkiva. Član je “Veterinarske komore Srbije”. Učesnik stručnih seminara.
Zorislav Roša, dr.vet.med. – interna medicina I bolesti ptica.
Jelica Vučović, prim.mr.ph. – specijalista medicinske biohemije.
U skolopu ambulante, nalazi se i veterinarska apoteka „VETMAX“, koja vašim ljubimcima nudi širok asortiman lekova( antibiotici, antiparazitici, u vidu ogrlica, šampona, spot on preparata), pomoćnih medicinskih sredstava, hrane, renomiranih svetskih proizvođača, „HILLS“, „ROYAL CANIN“, „JOSERA“, „BOSCH“, „FARMINA“.
U ponudi je i medicinska hrana iz programa „HILLS“ i „ROYAL CANIN“.
U apoteci se takođe nalazi veliki izbor sredstava za higijenu kućnih ljubimaca ( šamponi, pelene, parfemi, oralna higijena, higijena ušiju).
Takođe, imamo i širok izbor povodaca, ogrlica, transportera i igračaka za vaše male prijatelje. Svi proizvodi su pažljivo birani, na osnovu kvaliteta i efikasnosti delovanja.
Stručni tim „VETMAX“ apoteke čine dr vet. med. Maja Ćirković i dr vet. med. Svetlana Radojičić-Zilbehari