Vrtić Diznilend Beograd

Vrtić Diznilend Beograd

Delatnost:Predškolsko obrazovanje
PIB:107395469
Adresa:Niška 35
Poštanski broj:11000
Grad / Opština:Beograd
Telefon:064/188-60-24
E-Mail:vrticdiznilend@yahoo.com
Web:https://vrticdiznilend.com/

Vrtić Diznilend Beograd

PU Diznilend se nalazi u Niškoj ulici broj 35, na Vracaru. Diznilend je akreditovan od strane Ministarstva prosvete. U našoj ustanovi borave deca od jaslenog do predškolskog uzrasta.
Subvencije grada Beograda
Osim akreditacije koja govori o profesionalnom pristupu u radu sa decom, Diznilend ima mogućnosti prijema dece, čiji su boravak I obrazovanje pokriveni subvencijom grada Beograda.
Profesionalna briga I kvalitetno obrazovanje u manjim grupama
Dizniled ima 5 vaspitnih grupa od kojih su dve jaslene (mladja I starija), tri vrtićke grupe (mladja,srednja,pripremna).
O deci brinu medicinske sestre vaspitaci-2,diplomirani vaspitaci-3,defektolog-logoped.
Boravak dece u vrtiću organizovan je kao celodnevni od 07.00 do 18.00,radnim danima.
Tokom boravka u našoj ustanovi deca imaju obezbedjenu zdravu I kvalitetnu ishranu (doručak, užina,ručak,mlečna uzina). Obroci su pripremljeni u ustanovi, u nasoj kuhinji, i uskladjeni su sa HACCP standardom (Za razliku od kontrole gotovih proizvoda na kraju proizvodnog procesa, HACCP predstavlja preventivni sistem koji osigurava bezbednost hrane u svakom koraku procesa proizvodnje)

PROGRAMI
JASLICE
VRTIĆKA GRUPA
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM
Poštovani roditelji, želimo da Vas obavestimo da u toku cele godine mozete upisati svoje dete u naše ustanove ukoliko ima slobodnih kapaciteta. Uz subvenciju grada cena za roditelje je 5590rsd. Način plaćanja je preko računa. Boravak dece u vrtiću je od 07 do 18h.