VUK NAMEŠTAJ Beograd

VUK NAMEŠTAJ Beograd

Delatnost: Prodaja nameštaja
PIB: 100213071
Adresa: Pjera Križanića 9
Poštanski broj: 11060
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 069/27-77-489
E-Mail: vuk.stolarija@gmail.com
Web: http://vukstolarija.weebly.com/

VUK NAMEŠTAJ Beograd

Raditi svojim rukama, zanatski, s dušom, proizvoditi nameštaj ili opremu za poslovni prostor, ugostiteljski objekat ili dečiju sobu… to je za nas radost. Utkati kroz trud i tajne zanata lepotu i funkcionalnost univeru, drvetu ili medijapanu, svejedno je, važno je da je krajnji proizvod lep, funkcionalan i da unosi radost u prostor onome kome je potreban. Mi smo ekipa, tim pobednika, koji može da opremi svaki prostor, svim uobičajenim materijalima iz segmenta stolarije… masivnim drvetom, furniranom ivericom, medijapanom, univerom, u kombinaciji s AL profilima, staklom, granitom, Kerrock pločama… koja god mešavina materijala bila, naše ruke iznedriće vrhunski proizvod… a to je naša najbolja reklama… i potvrda 25-godišnje tradicije.

Četvrt veka tradicije je iza nas, tako da je nebrojena lista proizvoda i komadnog nameštaja koga smo ponudili na tržištu… U nastavku, pokušaćemo da to prezentujemo po grupama i nameni, svako od Vas (u saradnji sa nama ili arhitektama ili dizajnerima enterijera) može da kreira nameštaj prema potrebama i raspoloživom prostoru. Upravo to i jeste naš benefit: izbor tehnoloških rešenja, materijala, oblika, kombinovan s veštim rukama naših stolara opremiće Vaš prostor baš onako kako ste Vi zamislili… naša je prednost i da imamo mnogo saradnika raznih profila: metalaca, kamenorezaca, Knaufera, keramičara i električara, stručnjake za Kerrock ploče… majstore svog zanata koji će skupa s nama, osmisliti optimalno rešenje za opremu i realizovati ga do zadnjeg detalja.

Duga je tradicija iza nas, odavno smo naučili da samo dobar materijal, kvalitetan univer, vrhunski okovi, uz precizan i zanatski rad naših majstora stvaraju vrhunske proizvode… samo tako možemo da budemo prepoznatljivi na tržištu, ostvarujemo konstantu u poslovanju i zadržavamo se među liderima u stolarskim radnjama u Beogradu.