Zalagaonica Veteran Z Beograd

Zalagaonica Veteran Z Beograd

Delatnost: Zalagaonice
PIB: 108901653
Adresa: Dobračina 2 I
Poštanski broj: 11102
Grad / Opština: Beograd
Telefon: 063/84-00-400, 011/262-68-15
E-Mail: office@zalagaonica.rs
Web: https://www.zalagaonica.rs/

Zalagaonica Veteran Z Beograd

Zalagaonica Veteran je osnovana 1998. godine kao jedna od prvih agencija u Beogradu koja se bavi ovakvom vrstom posla
Bavimo se komisionom prodajom nakita i satova. Kod nas na osnovu zaloga možete dobiti novčane pozajmice. Tajnost lica i zaloga je zagarantovana
Poznati smo po korektnom odnosu prema klijentima i apsolutnoj diskreciji. Maksimalno se trudimo da svakoj stranci izađemo u susret shodno našim mogućnostima.

U našem društvu još uvek vlada stereotipno mišljenje o radu i poslovanju zalagaonica ali mi se svakog dana trudimo da razbijemo ovu “tabu temu” i približimo je svakom pojedincu u pozitivnom svetlu kao što je to slučaj u svim razvijenim zemljama.

Kod nas možete prodati zlatan nakit, dukate, platinu, drago kamenje, i ostale dragocenosti po najpovoljnijim (berzanskim cenama).

Na osnovu zaloga (zlato, drago kamenje, satovi, dukati, umetničke slike, tehnika, automobili) kod nas možete dobiti novčane pozajmice uz apsolutnu diskreciju i pravnu sigurnost..
Iznosi zaloga nisu limitirani a novac se isplaćuje odmah po sklapanju ugovora. Vaši zalozi se čuvaju u sefovima zvaničnih banaka i dostupni su Vam u svakom trenutku.
Ukoliko želite da založite Vaš automobil možete biti potpuno bezbrižni jer se Vaš mezimac u toku trajanja zaloga čuva u garažama koje imaju 24 časovno fizičko obezbeđenje.