Zanatska bravarska radnja ARG-SI Čukarica – Beograd

Zanatska bravarska radnja ARG-SI Čukarica – Beograd

Delatnost: Mašinska obrada metala
PIB: 106629470
Adresa: Braće Vučković 28
Poštanski broj: 11030
Grad / Opština: Čukarica - Beograd
Telefon: 064/152-51-88
E-Mail:
Web:

Zanatska bravarska radnja ARG-SI Čukarica – Beograd

Bravarska radnja ARG-SI – Zahvaljujući godinama iskustva koje stičemo u ovoj oblasti, u mogućnosti smo da Vam ponudimo vrhunsku bravarsku uslugu, i na taj način Vam pomognemo da zaštitite sve ono što želite smestiti iza vrata, kapija ili prozora. Pored toga, ne oklevajte da nam se obratite ukoliko Vam je potrebna usluga zavarivanja.

BRAVARSKI RADOVI

U našoj delatnosti nalazi se širok spektar usluga, vezanih za metalne konstrukcije, ali i građevinsku bravariju od crnog ili obojenog metala. U svakom trenutku, spremni smo za dogovore i konsultacije sa klijentom, kako bi posao bio odrađen na obostrano zadovoljstvo.
Pre početka radova, izlazimo na teren radi sagledavanja situacije, uzimanja mera i dogovora sa naruliocem posla, kako bismo saslušali njegove želje i sugestije. Zadovoljstvo našeg klijenta, nama je na prvom mestu!
Obratite nam se ukoliko su Vam potrebni bravarski radovi vezani za sledeće elemente:

– kapije
– ograde
– zaštitne rešetke za prozore i vrata
– metalna vrata
– nadstrešnice

Zahvaljujući iskusnim stručnjacima, naša radionica opremljena hidrauličnim presama, čeličnim turpijama, bušilicama i brojnom drugom opremom, svakoga dana je puna uposlenih radnika.

ZAVARIVANJE

Pre svega da kažemo, mi se bavimo zavarivanjem, a ne varenjem! Varimo hranu, ali zavarujemo aluminijum, prohrom, bakar i mesing. Dobro je znati!

Zahvaljujući širokoj zastupljenosti u automobilskoj i kamionskoj industriji, kao i u domaćinstvu, zbog svoje lakoće, aluminijum se nalazi svuda oko nas. Koristi se i za krovne konstrukcije i prozore. Stoga, s vremena na vreme nameće se potreba za zavarivanjem nekog aluminijumskog elementa različitih debljina. Metodom elektrolučnog zavarivanja za vrlo kratko vreme rešavamo problem.

Prohromski limovi već su poznati u izradi auspuha, pa se stoga bavimo i njihovim zavarivanjem. Zahvaljujući našim aparatima, omogućavamo Vam uslugu spajanja inoksa, tanjeg od 0.5mm. Poznato nam je da se bakar pokazao kao odličan provodnik, ali ga srećemo i u obliku cevi za grejanje. Obratite se nam za sve radove vezane za zavarivanje bakarnih cevi i obrada bez dodatnog materijala, već samo metalnom četkom. Za kraj, raspolažemo svom neophodnom opremom za zavarivanje legure bakra i cinka – mesinga.

Očekujemo Vaš poziv!