ZDRAVA HRANA PINN DUO DOO Novi Beograd

ZDRAVA HRANA PINN DUO DOO Novi Beograd

Delatnost: Proizvodnja i prodaja zdrave hrane
PIB: 106041943
Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 141/4
Poštanski broj: 11130
Grad / Opština: Novi Beograd
Telefon: 060/49-60-415, 060/450-55-11
E-Mail: pinnduo@gmail.com
Web:

ZDRAVA HRANA PINN DUO DOO Novi Beograd

Svest o hrani je polako počela da se menja tako da sve veći broj ljudi uviđa prednosti prirodne i zdrave ishrane. Upravo njima je i namenjena ova prodavnica zdrave hrane.

Svesni činjenice da su Vaše zdravlje i raspoloženje u direktnoj vezi sa vašom ishranom firma “PINN DUO” doo otvara prodavnicu zdrave hrane, koja se nalazi na Novom Beogradu, Bulevar Zorana Đinđića 141/4. Ona je rezultat našeg shvatanja i nastojanja da ponudimo što širi asortiman i dobar kvalitet proizvoda koji na direktan ili posredan način utiču na dobro zdravlje.

Svojim mušterijama nudimo veliki asortiman, lep i prijatan ambijent i vedro osoblje koje će vam pomoći savetima i objašnjenjima o pojedinim proizvodima.

Konzumiranje prerađene hrane koja sadrži mnogo masnoća, soli, ulja, belog brašna i sintetičkih aditiva postalo je jedan od najvećih rizika po čovekovo zdravlje u poslednje vreme.
Nudimo Vam širok spektar zdravih namirnica i proizvoda za sve one koji imaju problema sa povišenim holesterolom, dijabetesom, celijakijom ili čiji je organizam intolerantan na određene vrste namirnica (bezglutenske proizvode, hladno ceđena ulja, jezgrasto i sušeno voće). U ponudi imamo i veliki izbor dijetetskih proizvoda, organske i prirodne sokove bez aditiva, konzervansa i šećera, čajeve i zdrave napitke, hleb i peciva. Izbor rinfuzne robe podrazumeva inetegralne, slane i slatke grickalice, bombone i čokoladne dezerte.

Ljubitelji makrobiotičke ishrane mogu odabrati nešto od sojinih proizvoda, alge, umeboši šljive, albi prah, …

Neizostavni u ponudi su i organski proizvodi čije redovno konzumiranje doprinosi očuvanju i unapređenju zdravlja i sprečavanju nastanka bolesti (sokovi, žitarice, mleka od žitarica, džemovi, testenine).