ZINC STEEL 011 DOO Zemun – Beograd

ZINC STEEL 011 DOO Zemun – Beograd

Delatnost:Proizvodnja žičanih proizvoda lanaca i opruga
PIB:108937315
Adresa:Ratarski put 57
Poštanski broj:11080
Grad / Opština:Zemun - Beograd
Telefon:063/222-675
E-Mail:zincsteel011@gmail.com
Web:

ZINC STEEL 011 DOO Zemun – Beograd

Nase preduzece u okviru svojih aktivnosti i delatnosti prati savremene norme , standarde i resenja ,kako bi svojom proizvodnjom, postavljanjem i primenom sledili tehnicka resenja koja dovode od sigurnosti, ali isto tako i dopadljivog estetskog utiska. Proizvodi iz naseg asortimana imaju veliku primenu, jednostavni su za postavljanje, standardizovanog kvaliteta i prihvatljive cene.

Panelne ograde su proizvod koji ima izuzetne bezbednosne i estetske osobine. Zbog takvih karakteristika koriste se za ograđivanje industrijskih objekata, škola, vrtića, privatnih poseda, gradilišta, sportskih terena, kao i kod obezbeđivanja javnih skupova. Sastavni delovi su paneli, stubovi i kapije

Pored izrade panelnih ograda i kapija bavimo se uslužnom izradom panela razlicitih namena (tačkasto zavarivanje, punktovanje) sa različitim rasterima, primena za izradu euro-box, raznih žicanih polica, kaveza za pse i slično. Vršimo montažu ograda, kao i pripremne građevinske radove (izrada betonskog parapeta, temelja samca , staza i dr.).
Postavljanje i povezivanje automatike, izrada unutrašnjih i vanjskih ograda na stambenim zgradama(stubišta, terase, prilazi), kao i mobilnih ograda.