Zlatara Mirković Beograd

Zlatara Mirković Beograd

Delatnost:Zlatare
PIB:107568676
Adresa:Jurija Gagarina 231 - T.C. Enjub, lok.164
Poštanski broj:11070
Grad / Opština:Novi Beograd
Telefon:063/663-309, 011/628-3223
E-Mail:agmirkovic925@gmail.com
Web:https://www.srebronakit.rs/

Zlatara Mirković Beograd

Mirković Jewelry Store nalazi se na Novom Beogradu, u ulici Jurija Gagarina 231/164, TC Enjub, u Bloku 45. Od 2008. godine bavimo se prodajom i izradom nakita od srebra, kao i proizvodnjom burmi i vereničkog prstenja. Nakit od srebra Mirković Jewelry Store je italijanskog porekla, finoće 925/1000, zašticeno rodijumom (rodirano) da bi sačuvalo belinu i sjaj.

Ono na šta želimo da vam skrenemo pažnju to su burme Mirković Jewelry Store. Posebno smo ponosni na našu kolekciju burmi, koja broji preko 200 modela. Burme izrađujemo kako u zlatu, tako i u srebru, sve u skladu sa vašim željama.

Kada je u pitanju brendirani nakit kod nas možete naći marke Bohemia Jewelry, kao i Insieme Jewelry, reč je o srebrnom nakitu u kombinaciji sa Swarovski kristalima. Ukoliko želite da budete jedinstveni preporučujemo vam manžetne, satove, šnale za novac, napravljene od čistog nerđajućeg čelika marke Nomination.

U sklopu Mirković Jewelry Store, možete pronaći zanimljiv aksesoar u vidu hemijskih olovaka, privezaka, ikona, čaša za venčanje…

Posebnu pažnju posvećujemo održavanju vašeg nakita, naročito kada je reč o sitnim prepravkama. Na usluzi smo vam kada je reč o popravkama ili graviranju vašeg nakita.

Vršimo bušenja ušiju i nosa, najsavremenijim bezbolnoim sistemom (System 75), nemačke marke Studex.

Ukoliko želite da obradujete svoje kolege, a niste u mogućnosti da nas posetite, mi ćemo u saradnji sa vašim sindikatom sklopiti ugovor i održati prezentaciju – prodaju u vašem preduzeću. Sindikalna prodaja će vam omogućiti da po najpovoljnijim uslovima (do 12 mesečnih rata) obradujete sebe ili vaše drage osobe. Jer tu smo zbog vas.