Adafert DOO Ada

Adafert DOO Ada

Delatnost: Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada
PIB: 105022670
Adresa: Nova ulica 3b
Poštanski broj: 24430
Grad / Opština: Ada
Telefon: 064/255-69-49, 064/491-60-81
E-Mail: adafertdoo@gmail.com
Web:

Adafert doo

planira, organizuje, rukovodi i obavlja poslove iz svoje delatnosti:

  • Izvođenje svih vrsta građevinskih radova
  • Instalacioni radovi u građevinarstvu
  • Visokogradnja
  • Završni i zanatski radovi u građevinarstvu
  • Izgradnja stambenih, poslovnih i industrijskih objekata

Kao razvojna firma, Adafert doo radi na pripremi inicijalnih programa. U okviru tih programa pregovaramo sa finansijskim institucijama, javnim službama, firmama i fizičkim licima kao potencijalnim investitorima, kooperantima i kupcima. Za potencijalne investiture radimo pripreme budžetskih troškova i procenu opravdanosti projekta.

Jedan od bitnih segmenata našeg rada je i priprema i kontrola izvođenja radova. U cilju realne procene troškova i njihove kontrole važno je blagovremeno dostavljanje polaznih i dopunskih zahteva rukovodiocu projekta. Izrada kompletne projektne dokumentacije: Idejnih projekta, Glavnih projekta, Izvođačkih projekata, projekata izvedenog stanja, projketi uređenja enterijera.

MB INŽENJERING se bavi investicionom gradnjom stambeno-poslovnih objakata na teritoriji Beograda. U svojstvu investitora i sa zaposlenima na svim nivoima preduzeće se bavi rešavanja imovinsko-pravnih odnosa, izrade projektne dokumentacije, pribavljanje potrebnih dozvola i saglasnosti, izgradnje, uknjižbe i primopredaje objekta do prodaje i rentiranja poslovno i stambenog prostora.