Hotel Stobex Loznica i svečana sala Lara

Hotel Stobex Loznica i svečana sala Lara

Delatnost:Hoteli i moteli
PIB:101189094
Adresa:Šabački put 85,
Poštanski broj:15300
Grad / Opština:Loznica
Telefon:015/872-320
E-Mail:hotelstobex1@gmail.com
Web:http://www.hotelstobex.rs/

Hotel Stobex se nalazi na magistralnom putu Šabac – Loznica (udaljen 120 km od Beograda i nekoliko km od granice sa Republikom Srpskom i prelepe reke Drine. Blizu Loznice se nalazi Tršić, rodno mesto Vuka Stefanovića Karadžića i prelep manastir Tronoša. Na ulasku u Loznicu hotel “Stobex” je divan spoj gradskog i seoskog ambijenta. Naše ugostiteljske usluge se obavljaju u prostoru od 1200m².

Hotel “Stobex” poseduje (nudi) 46 soba i apartman. Sve sobe i apartman su opremljeni opremom vrhunskog kvaliteta sa udobnim nameštajem, kablovskom televizijom, telefonima sa direktnim linijama, kupatilo sa fenom i ostalom opremom visokog kvaliteta. Veliki hotelski parking ima 140 parking mesta. Obezbeđeni su šefovi za čuvanje vrednosti, dnevne i nedeljne novine, besplatan wi-fi i fax.

Ambijent Hotela “Stobex” reflektuje udobnost urbanog načina života i raskoš, koji u kombinaciji sa besprekornom uslugom po kojoj je “Stobex” poznat, boravak u hotelu pretvara u jedinstven doživljaj.

Uživajte u izvrsnoj hrani!

Uživajte u selekciji domaćih i internacionalnih jela, pripremljenih od najkvalitetnijih proizvoda,
uz ogromnu posvečenost osoblja kuhinje našeg hotela.

Moderna elegancija i sofisticirani ambijent, vrhunska usluga i pažljivo osmišljen jelovnik
sa specijalitetima lokalne i internacionalne kuhinje.

Retoran hotela “Stobex” odiše toplinom i komforom. Restran raspolaže sa 80 mesta za sedenje i terasom od 50 mesta koja u toplim mesecima pruža idelan odmor u autentičnom stilu. Restoran je elegantan i udoban ali ipak prepoznatljiv po harmoničnim ukusima I mirisima vrhunskih jela.

Restoran objedinjuje bogatu ponudu nacionalne – domaće i internacionalne kuhinje, takodje, u ponudi su specijaliteti iz našeg kraja, spremani na tradicionalan način od zdravih prirodnih proizvoda
obližnjih seoskih domaćinstava.

SVEČANA SALA

Venčanje o kom ste sanjali

Spremni ste da provedete ostatak života zajedno. Mi smo tu da Vaš dan učinimo posebnim i pretvorimo Vaše snove u realnost. Bilo da planirate intimnije venčanje ili nešto ekstravagantnije, Hotel Stobex Vam nudi nenadmašanu eleganciju i sofisticiranost.

Naš profesionalni tim za organizaciju venčanja će učiniti sve da Vam pomogne u organizaciji svih detalja vezanih za svečanost, u potpunosti prateći Vaše želje i stil. Želimo da pomognemo da ovaj poseban dan bude srećan početak Vašeg dugog I lepog zajedničkog života.

Svečana sala Lara jedna od najlepših i najpoznatijih sala u zapadnoj Srbiji, ukupne površine od 1078 m² kvadratnih metara, sa kapacitetom za sedenje do 800 gostiju. Sala je takodje, pogodna za gala večere, korporativne događaje i koltele.

Hotel Stobex nudi multifunkcionalni prostor za organizaciju sastanaka i banket događaja. Prostranu, elegantnu i dobro opremljenu salu, besprekornu organizaciju i profesionalno osoblje čine Hotel Lara liderom u organizovanju konferencija, sastanaka, društvenih i kulturnih događaja, naučnih skupova, venčanja i privatnih proslava. Opremljeni smo savremenom multimedijalnom opremom potrebnom za svadbe, poslovne sastanke, kongrese, i prezentacije.

Sa našim kreativnim timom možete biti sigurni da će svaka Vaša zamisao biti pretvorena u realnost.

Provedite leto na bazenima hotela Stobex!

Na raspolaganju su vam tri bazena sa toboganima i zabavnim sadržajima za decu. Tu je i kafe bar gde možete poručiti hranu i piće. Cena ulaznice je 500 dinara za odrasle, 250 dinara za decu, a imate i mogućnost kupovine sezonske karte. U cenu karte su uračunate ležaljke i suncobrani.

Za sve informacije pozovite 015-872-320 i 064-82-37-501

Dobrodošli na bazene hotela STOBEX!