Prodaja lanaca – Putnik-Promet DOO Novi Sad

Prodaja lanaca – Putnik-Promet DOO Novi Sad

Delatnost:Nespecijalizovana trgovina na veliko
PIB:102082126
Adresa:Vladimira Gortana 2g
Poštanski broj:211131
Grad / Opština:Petrovaradin - Novi Sad
Telefon:060/643-20-73, 060/397-89-82
E-Mail:putnikpromet@eunet.rs
Web:http://www.putnikpromet.co.rs/

Prodaja lanaca – Putnik-Promet DOO Novi Sad

PUTNIK-PROMET D.O.O. – Prodaja Galovih lanaca

je preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge, osnovano 1991. godine u privatnom vlasništvu sa petoro zaposlenih! Poslednjih pet godina ‘Putnik Promet’ se intenzivno bavi prometom ‘Galovih lanaca’, a ujedno je ekskluzivni zastupnik proizvodjača lanaca iz Evropske Unije za našu zemlju.

U prometu (prodaji) ‘Putnik Pomet’ vam nudi sve vrste lanaca od više svetskih poznatih proizvodjača. Rad ‘Putnik Prometa’ se sastoji u tome da što neposrednije povezujemo proizvodjača i brojnijeg potrošača što omogućava pristupačne i konkurentne cene na tržištu.

Osim ponude svih tipova i vrsta lanaca, možemo vam ponuditi i visokokvalitetne čelike i limove od poznatih proizvodjača iz EU po vrlo konkurentnim cenama.

Ukoliko imate potrebu za pomenute proizvode kontaktirajte nas i bićete usluženi po najpovoljnijim tržišnim uslovima na našem tržištu…

Posećujemo i učestvujemo na raznim sajmovima poljoprivrede gde se izlaže i roba slična našoj.

Putnik Promet doo

za sve svoje kupce vrši prodaju na vašarima u Vojvodini i to svakog trećeg u mesecu u Rumi, svakog petnaestog u mesecu u Šidu, svake druge nedelje u Topoli i svakog zadnjeg petka u mesecu u Debeljači. Budite slobodni da nas kontaktirate i pronađete!

Najveći izbor Galovih jednorednih, dvorednih, trorednih i višerednih lanaca i sve vrste lančanika (sa okaljenim zubima i tehničkom rupom), lanaca i lančanika za prikolice za stajsko đubrivo sa najboljim kvalitetom, domaćih i svetskih proizvođača, možete nabaviti u Putnik Prometu.

Putnik Promet vrši i uslužnu nabavku određenih proizvoda po vašim potrebama. Ono što vam možemo nabaviti su Lanci, Ležajevi i Remenje!