Andži-Kompani DOO Niš

Andži-Kompani DOO Niš

Delatnost: Nespecijalizovana trgovina na veliko
PIB: 100665429
Adresa: Knjaževačka bb
Poštanski broj: 18103
Grad / Opština: Donja Vrežina - Niš
Telefon: 018/279-700, 018/279-800
E-Mail: andzi.kompani@yahoo.com
Web: https://andzikompani.rs/

Andži Kompani d.o.o.

je firma dizajnerskih i visoko-kvalitetnih keramičkih pločica, granitne keramike,sanitarija i opreme za uređenje kupatila vodećih evropskih i domaćih proizvođača.

Direktna saradnja sa brendovima Velux,Cerdisa, Keros, Cifre, Emil, Myr, Setecento, Ergon, Pamesa, Kolpa san, Pozzi ginori, Geberit, Grohe, Hidra, Litokol, Genesis, Paffoni, Armal, Minoti, Siri, Ceresit, Unitas, Krono-original kao i sa domaćim proizvođačima Polyagram, Kubis Keramika, Keramika Leskovac, Keramika Mladenovac, Termorad, Elit, Rossan, Pinoart i distribucija njihove robe kroz veleprodajnu i maloprodajnu mrežu čini nas konkurentnim na domaćem tržištu.

Sa razvojem, firma Andži Kompani, prateći potrebe tržišta širi prodajni asortiman. Možemo slobodno reći da trenutno raspolažemo najboljom i najpotpunijom ponudom, a u prilog tome govore stalni kupci koji u kontinuitetu zadovoljavaju svoje potrebe upravo kod nas.

Pored široke ponude, u firmi “Andzi-kompani” uvek ćete naići na ljubazno osoblje spremno da Vam u svakom trenutku pruži prave informacije i dobro Vas upozna sa celim asortimanom.

Pored toga potrudili smo se da našim kupcima obezbedimo brzu i efikasnu isporuku kupovine kompletne kupatilske opreme ,besplatno, na kućnu adresu.

Pažljivo odabran asortiman proizvoda zadovoljiće potrebe svih klijenata za komletnim uređenjem kupatila sa savremenim trendovima, tehnološkim zahtevima i finansijskim mogućnostima.

Posetite Nas i uživajte u fantastičnom izboru.