Akva Gold Apartman Arandjelovac

Akva Gold Apartman Arandjelovac

Delatnost: Apartmani
PIB: 108050226
Adresa: Mišarska 43
Poštanski broj: 34300
Grad / Opština: Arandjelovac
Telefon: 064/295-2098
E-Mail: pestandragana@gmail.com
Web: http://www.akvagoldapartmani.com/

Akva Gold Apartman Arandjelovac

Na dve lokacije u gradu Arandjelovcu, sa dosta pažnje i mnogo ljubavi, sagradili smo objekte za Vaše uživanje, odmor i boravak.
Prvi objekat se nalazi u širem centru – u tihoj ulici bez saobraćaja, sa prelepim lepo ušuškanim dvorištem i pogledom na planinu Bukulju i okolni živopisni predeo.

Idealan je za boravak više osoba a naročito za boravak porodica sa decom, obzirom da je opremljen kompletnom kuhinjom, dnevnim boravkom, spavaćim sobama, terasom i dvorištem.

U istom dvorištu, diskretno udaljen, nalazi se i idealan smeštaj za dvoje mladih, naša popularna brvnara – vajat. Sastoji se iz dva nivoa i kompletno je opremljena.

Objekti su udaljeni od Akva Parka i centra grada oko 1km, te bi s toga neka vrsta prevoza bila poželjna.

Drugi objekat, se nalazi mozda na najpoželjnijoj lokaciji u širem centru grada, i na malom uzvišenju na koji se “naslanja” nasa lepotica – Bukulja.

Akva Gold Apartman Arandjelovac

Udaljen oko 300m od centra i popularnog Akva parka, pružiće Vam predivan pogled na centar grada i na Akva Park, sa hladovinom koju nam pruza Bukulja, sa komfornim dvoristem i parkingom, sa novim sobama, i sa ukusom odabranim namestajem.

Sigurni smo, da ce te poželeti sto pre da se vratite u Arandjelovac i u AKVA GOLD APARTMANE.

Pored smeštajnih kapaciteta, našim gostima je obezbedjen i doručak (u ceni smestaja), po Vašem izboru.

Takodje na zahtev, po veoma popularnoj ceni, organizovaćemo Vam izlet na Bukulju, pećinu Risovaču ali i pecanje na Garaskom jezeru, poznatom po ulovu kapitalaca. Naravno, da je i pribor za pecanje – obezbedjen.

Ukoliko zelite individualno, da upoznate i obidjete naš kraj (planinu Bukulju, Garasko jezero…), obezbedićemo Vam skuter ili ekonomican automobil po veoma niskoj ceni.

U NAŠE USLUGE, PROFESIONALNOST, SERVIS I LJUBAZNOST – NEMOJTE SUMNJATI.

UVERIĆEMO VAS U TO !