Alfa DOO Končarevo, Jagodina

Alfa DOO Končarevo, Jagodina

Delatnost: Hoteli i moteli
PIB: 101321736
Adresa: Ribarski put bb
Poštanski broj: 35219
Grad / Opština: Končarevo
Telefon: 035/280-085, 035/243-748, 069/22-64-029
E-Mail: hotelalfa035@gmail.com
Web:

Hotel Alfa

je hotel sa tri zvezdice. Nalazi se u Končarevu, na samo 5 km od poznatog turističkog grada Jagodina. Ukoliko tragate za pravim odmorom, dobrim smeštajem i želite da se lepo provedete, hotel Alfa je idealno mesto za Vas.

Na levoj obali Morave, sa predivnim pogledom na reku i predeo bogat florom i faunom, sagrađen je ovaj jedinstven hotel sa marinom. Zajedno sa Wellnes & Spa centrom, bazenima, terenom za kosarku i mali fudbal prostire se na površini vise od 2000 kvadratnih metara.

Etno restoran koji raspolaže sa 200 mesta. U ponudi su razni specijaliteti domaće kuhinje. Hrana u našem restoranu oslikava područje Pomoravlja i okoline. U ponudi su takođe i sve vrste specijaliteta sa roštilja, kao i najpoznatiji specijaliteti italijanske kuhinje.

U restoranu svake večeri možete uživati uz zvuke akustičnog benda „Nema problema“. Petak je rezervisan za velike promotivne žurke na kojima vas zabavljaju poznati bendovi.

Svečana sala, kapaciteta 250 mesta, pogodna je za sve vrste velikih i malih slavlja. U sklopu hotela nalazi se bazen sa đakuzijem, kao i dečiji bazen sa toboganom, sportskim terenom za odbojku i mali fudbal. Mogućnost rent a car-a i iznajmljivanja bicikala.