ALU i PVC stolarija – Deycom DOO Čačak

ALU i PVC stolarija – Deycom DOO Čačak

Delatnost: Proizvodnja aluminijumske i PVC stolarije
PIB: 101289269
Adresa: Ulica 2 br.3/1, Atenica
Poštanski broj: 32000
Grad / Opština: Čačak
Telefon: 063/608-522, 032/367-310
E-Mail: deycom@ptt.rs
Web: http://www.deycom.rs/

Deycom DOO Čačak

osnovan je 1993 . godine kao porodična samostalna zanatska radnja koja je svojim radom i ulaganjima uspela da napreduje toliko da se osamostaljuje početkom 2000. godine i dobija status društva s ograničenom odgovornošću, tj.preimenovana je u DEYCOM d.o.o.

Firma se bavi isključivo proizvodnjom i ugradnjom PVC I ALUMINIJUMSKE stolarije.

PVC stolarija koju koristimo je od priznatog nemačkog profila REHAU.

Aluminijumska stolarija je od grčkog profila ALUMIL.

Preko dvadeset godina iskustva, praćenjem tredova i noviteta sa stručnim timom za projektovanje upotpunili smo naš asortiman proizvoda, tako da možemo da Vam ponudimo različite sisteme profila koji u kombinaciji sa premjium brend okovima˝ MACO I FAPIM˝,obezbedjuje dugorocnu funkciju dihtovanja i sigurnosti protiv provala.

Maksimalana posvećenost na uštedi energije i u saradnji sa staklarskim pogonom upotpunjavamo izolaciju, nudimo Vam različite tipove termopan stakla sa izvarednim izolacionim i zvučnim sposobnostima.

U okviru firme

koja je opremljena savremenom tehnologijom za izgradnju stolartije nalazi se i izlozbeni salon od 120m2, gde možete i vizuelno da doživite izgled krajnjeg proizvoda.

Kako bi Vam uklonili sve nejasnoće, na raspolaganju Vam je naš komercijalni tim koji je obučen, usavršen i upućen u svaki naš proizvod.