Alu i PVC stolarija – Krokus Bor

Alu i PVC stolarija – Krokus Bor

Delatnost:Proizvodnja i ugradnja ALU i PVC stolarije
PIB:108998473
Adresa:Timočke Bune 2-lok1
Poštanski broj:19210
Grad / Opština:Bor
Telefon:030/421-611, 061/133-77-37, 060/421-61-11
E-Mail:krokusbor@gmail.com
Web:https://krokusbor.rs/

Firma Krokus iz Bora

osnovana je 2000. godine kao radnja za prodaju rezervnih delova za poljomehanizaciju i prodaju poljomehanizacije. Na tržiste stupa sa delovima za traktore, kosačice, skupljače sena, prevrtače, kao i sa programom uvozne poljomehanizacije po veoma povoljnoj ceni. Godine 2001. investira u objekte i opremu za izradu aluminijumske i PVC stolarije, stakla i izradu ograda i kapija od livenog aluminijuma.

Od 2008. godine počinjemo sa uvozom i prodajom PVC profila, pratećeg materijala kao i okova i mehanizama za okretno nagibne prozore.

U ponudi imamo profile sa tri i šest komora, profili imaju elegantnu liniju, zaobljeni su i imaju fabrički uvučen dihtung sive boje koji dosta ubrzava i olakšava proizvodnju. Takođe bitan je i sastav profila koji u sebi ne sadrži kancerogene materije kao što je olovo, već je sastav na bazi kalcijum–cink tehnologije koja je priznata svuda u svetu kao ekološka i zdrava za okolinu i čoveka.

OKRETNO-NAGIBNI OKOV

U ponudi imamo okove srpskog proizvođača Vabis iz Aleksinca, koji poseduje sve potrebne ateste i sertifikate, kao i ISO standard. Okov je u sivoj boji i postoji u više varijanti, koje zavise od potreba i načina rada kupca. Tu spadaju više kombinacija i modela zatvaranja. Okretni i nagibno okretni okov su osnovne verzije, koje u sebi sadrže više kombinacija kao što su fiksni ili varijabilni zatvarači, obični ili sigurnosni sistem prihvatnika, falcni ili laki nosač krila, vertikalni ili horizontalni kip prihvatnik. Sve ove varijante zavise od potreba kupaca.

POLJOMEHANIZACIJA I REZERVNI DELOVI

U ponudi imamo rezervne delove za POLJSKE, ČESKE, RUMUNSKE i RUSKE proizvođače traktora. (URSUS, ZETOR, VLADIMIREC ,UNIVERZAL, ŠTORE) Imamo mogućnost nabavke svih vrsta agroopreme prema zahtevu i potrebama kupca, tu spadaju sadilice, vadilice, pumpe za prskanje, skupljači sena, plugovi, setvospremači, kosačice (rotacione i bočne) kao i još mnogo toga.