ALU i PVC stolarija, metalni kontejneri – Šešo Group DOO Inđija

ALU i PVC stolarija, metalni kontejneri – Šešo Group DOO Inđija

Delatnost: Proizvodnja i ugradnja ALU i PVC stolarije
PIB: 108507619
Adresa: Gavrila Principa 10
Poštanski broj: 22320
Grad / Opština: Inđija
Telefon: 060/540-1980, 022/555-255
E-Mail: info@seso.co.rs
Web: http://www.seso.co.rs/

ALU i PVC stolarija – Šešo Group DOO Inđija

Mi postojimo od 1984.god, osnovani smo u SR Nemačkoj, a od 1988.god imamo sedište u Inđiji. Kao prva privatna firma na prostorima bivše SFRJ u proizvodnji aluminjumske stolarije (do danas smo proširili proizvodnju na PVC stolariju i crnu bravariju), i kao sto vidite iz naših referenci koje vam dostavljamo ovom prilikom, potvrdili smo kvalitet , zadovoljili želje naših klijenata i zadobili poverenje istih.

U našoj proizvodnji, s time možemo da se pohvalimo, imamo najsavremenije mašine za proizvodju u našoj vrsti delatnosti. U skladu sa savremenom tehnologijom, mi obnavljamo proizvodni pogon, čime ujedno poboljšavamo kvalitet proizvoda.

Počeli smo sa proizvodnjom prozora, vrata, kioska i zastakljivanja terasa-solarnih verandi, preko aluminijumskih roletni i komarnika, proširili proizvodnju na polu-strukturalne i strukturalne fasade.

U medjuvremenu, u našoj poslovnoj ponudi našli su se sekciona i rolo garažna vrata sa daljinskim upravljanjem kao i ulazna vrata sa senzorima.

Kako se pojačavala upotreba PVC stolarije na ovim prostorima, i naša delatnost se raširila u smislu uvođenja iste tehnologije. Do danas smo pokrili više kapitalnih poslova, što potvrđuje i potražnja klijenata za proizvodima ove vrste.

Dostavljamo Vam naše reference i katalog proizvoda, iz kojih možete i sami prosuditi šta bi Vama moglo odgovarati. Ukoliko procenite da bi moglo doći do zajedničke saradnje, kontaktirajte naše telefone ili dođite lično.

Proizvodnja svih vrsta metalnih kontejnera

Proizvodnja svih vrsta metalnih kontejnera. Kontejneri za odlaganje odpadnih materijala raznih dimenzija i kapaciteta.

Sa otvorenim gornjim delom, pogodan za upotrebu na vozilima koje imaju ugrađen sistem za manipulaciju sa kontejnerima. Kontejner služi za odlaganje i transport šuta, otpada velike zapremine itd.

Dug vek eksploatacije garantuje čvrsta konstrukcija i kontinuinirano zavareni profili ojačanja.Standardno obeležje kontejnera su i ojačani uglovi kao i kuke za mrežu.Svaki kontejner se isporučuje čist, ofarban osnovnom bojom i završnom RAL – bojom koja je opcija prema specifikaciji.

Galvanizovani kontejner pogodni za upotrebu na kamionima za smeće koji imaju istovarni sistem. Radi lakšeg rukovanja kontejner poseduje 4 okretna točka sa gumenom presvlakom.

Kontejneri za konfiskat izrađeni od crnog materijala. Namijenjen sakupljanju otpada u mesnim i prerađivačkim industrijama.

  • Aluminijumska stolarija
  • PVC stolarija
  • Automatska klizna i kružna vrata
  • Roletne i komarnici