Apartmanski kompleks Titova Vila Zlatibor

Apartmanski kompleks Titova Vila Zlatibor

Delatnost: Apartmani
PIB: 112606299
Adresa: Kirdžijska BB
Poštanski broj: 31315
Grad / Opština: Zlatibor
Telefon: 069/690-690
E-Mail: info@titovavilazlatibor.rs
Web: https://www.titovavilazlatibor.rs/

Doživite idealan spoj prirodnog planinskog okruženja i bogatog životnog sadržaja u kompleksu Titova Vila Apartments & SPA na manje od deset minuta lagane šetnje od jezera!

U našem kompleksu možete da ispunite ceo dan, od opuštanja i uživanja u spa centru i bazenima, do šetnje trim stazom, gledanja filmova u bioskopu na otvorenom. Takođe, za najmađe smo spremili otvoreno igralište, park, kao i luksuzno opremljenu dečiju igraonicu.
Otvorite vrata i uđite u autentični, moderni planinski svet, živopisno mesto prožeto istorijom, na nadmorskoj visini od preko 1000m, uz fantastičan pogled na planinske vrhove Tornik i Čigota.
Titova Vila je prema nekim podacima napravljena još davne 1937. godine, i predstavlja jedini objekat u užem centru Zlatibora koji je pod zaštitom zavoda za spomenike kulture. Predstavlja mesto u koje je 1951, 1959, 1961. i 1974. godine navraćo drug Tito da se odmori i uživa u čarima Zlatibora. Vila će biti restaurirana u muzej restoran, i od proleća 2021. godine otvorena za sve goste i turiste.