Aqua park Izvor Arandjelovac

Aqua park Izvor Arandjelovac

Delatnost:Ostale zabavne i rekreativne delatnosti
PIB:
Adresa:Mišarska 2b
Poštanski broj:34300
Grad / Opština:Arandjelovac
Telefon:034/700-500, 034/700-400
E-Mail:office@aquapark-izvor.com
Web:http://www.aquapark-izvor.com/

Aqua park Izvor

se nalazi u Aranđelovcu, u Bukovičkoj banji, na samo sat vremena vožnje od Beograda. Na površini od 6 ha uz tri bazena sa mineralnom vodom, moderne atrakcije i najviše tobogane u Srbiji ovaj akva park vam nudi do sada neviđeno adrenalinsko iskustvo. Proverite zašto je u našem akva parku najbolja zabava ovog leta!

Osim brojnih vodenih atrakcija, aqua park nudi i sledeće sadržaje: kafe-piceriju, gril bar, bar, igrališta za decu, sportske terene, kao i amfiteatar u kome mogu da se organizuju razna muzička i druga kulturna dešavanja. U kompleksu će biti smešten i Nacionalni restoran u dva nivoa na 1500m2.
Obezbeđeni su prateći sadržaji kao što su svlačionice i parking mesta.

Osim brojnih vodenih atrakcija, u sklopu akva parka se nalaze i tereni za tenis, košarku i mali fudbal, kao i klizalište u zimskom periodu.

Atrakcije za odrasle

Boomerang

Boomerang (Turbo lance) je tobogan najnovije generacije koji nudi jedan od najekstremnijih spusteva sa čak 22m visine. Korisnici se najpre spuštaju niz strmu ivicu, zatim se u punoj brzini „penju“ vertikalno, opet spuštaju, usporavaju i na kraju završavaju vožnju dugu 103m u zaustavnoj stazi.

Space Boat

je kombinacija dva tobogana. Probajte ga i doživite magično iskustvo! Visok je 15m, a dugačak 90m.

Rafting Slide

je širok, otvoren tobogan visok 18m. U veselom spustu dugačkom 120m možete uživati sa decom, partnerom ili prijateljima.

Black Hole

zatvoreni tobogan u obliku cevi je najpopularnija vožnja koja nudi neverovatno i jedinstveno iskustvo. Niz specijalnih svetlosnih efekata čini ovaj spust jednim od najatraktivnijih. Ova 120m dugačka vožnja rezervisana je za one najhrabrije, jer spust počinje sa 18m visine!