Aqua Promet DOO Jagodina

Aqua Promet DOO Jagodina

Delatnost: Trgovina na veliko metalnom robom, instalacionim materijalima, opremom i priborom za grejanje
PIB: 105589412
Adresa: Slovenski put bb
Poštanski broj: 35000
Grad / Opština: Jagodina
Telefon: 060/32-43-814, 035/227-078, 035/227-068, 035/243-809
E-Mail: info@aquamanija.com
Web: https://www.aquapromet.com/

AQUA PROMET d.o.o.

je preduzeće koje se bavi trgovinom na veliko i malo. Asortiman obuhvata vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu kupatilsku opremu (sanitarije, kade, kabine, hidromasažni program, baterije, bojleri, galanterija), kupatilski nameštaj, keramiku (keramičke pločice, granitne pločice, prirodni kamen, mozaici) i još mnogo toga.

AQUA PROMET d.o.o.

Jagodina svojom brigom, kvalitetnim i optimalnim servisom kupaca prerasta 2008. godine u trgovinu na veliko i malo koja je stvorena u skladu sa svakodnevnim potrebama njihovih potrošača i postaje lider u Pomoravlju u prodaji vodovodnog i kanalizacionog materijala, sanitarija, bojlera, kupatilskog nameštaja, keramike.

Njihov asortiman robe zasniva se uglavnom na proizvodima domaće proizvodnje (celokupan asortiman PEŠTAN-a, čija je proizvodnja prilagođena evropskim standardima, kompletna ponuda TERMORAD-a,

čija se prepoznatljivost proizvoda vezuje za pouzdanost, efikasnost i ekološku etiku, LINNI proizvodni program kupatilskog nameštaja rađen od najkvalitetnijih i pažljivo biranih materijala koji će zadovoljiti i najzahtevnije kupce,

a tuš kabine učiniće da prostor dobije na funkcionalnosti i pružiće totalnu relaksaciju u Vašem domu).

U njihovom prodajnom salonu očekuje Vas veliki izbor baterija, sanitarija, hidromasažni program kao i domaća i uvozna keramika.

Poštovanjem potrošača i novinama koje uvodi u svoje poslovanje, širokim asortimanom proizvoda i najpovoljnijim cenama, AQUA PROMET d.o.o. postaje sinonim trgovine koja proširuje svoje poslovanje i van okvira Pomoravlja jer zadovoljan i veran potrošač sigurna je potvrda uspešnosti poslovanja,

a pokazatelj toga je i broj kupaca, koji je iz godine u godinu sve veći, kako u maloprodaji tako i u veleprodaji jer su glavni snabdevači preko 200 firmi na teritoriji cele Srbije.

Učestvovali su u izgradnji na desetine objekata u saradnji sa velikim brojem građevinskih firmi. Njihov tim organizuje servisiranje kupaca na teritoriji čitave Srbije u najkraćem mogućem roku što potvrđuje da su korak ispred svih.

Uloženi trud i konstantna potreba za usavršavanjem stručnog osoblja prepoznati su od strane velikog broja kupaca i poslovnih partnera čija priznanja i pohvale potvrđuju da su na dobrom putu, te da treba da nastave u istom smeru postavljajući nove i više ciljeve kao i do sada.