Auto škola Euroas Plus DOO Bačka Palanka

Auto škola Euroas Plus DOO Bačka Palanka

Delatnost: Delatnost škola za vozače
PIB: 110543679
Adresa: Jugoslovenske armije 20
Poštanski broj: 21400
Grad / Opština: Bačka Palanka
Telefon: 065/5377-300, 021/6042-528
E-Mail: zarkovic-m1976@gmail.com
Web:

AUTO ŠKOLA EUROAS PLUS DOO BAČKA PALANKA

Postojimo i radimo od 1990. godine kao pouzdan partner svih koji žele da savladaju pravilan način vožnje i ponašanja u saobraćaju. Preko 25 godina iskustva nam omogućava da Vam pružimo adekvatno znanje u oblasti saobraćaja i polaganja vozačkog ispita.

• Naša auto škola godišnje osposobi preko 400 kandidata. Misija je da pružimo svo potrebno znanje i tehniku koja je potrebna za sigurno i pravilno upravljanje motornim vozilom.

• Budući da su nedavno postavljeni novi standardi pred auto škole, nastojimo da se pridržavamo istih i u skladu sa njima obučavamo polaznike.

• Teoretsku obuku vršimo u veoma prijatnom ambijentu naše auto škole EuroAS. Uz pomoć savremenih nastavnih i tehničkih sredstava. Diplomirani ing. saobraćaja usa višegodišnjim iskustvom u praksi su zaduženi za izvođenje teorijske nastave.

• Sam prostor oprema i učila, računari za polaganje teorijskog dela ispita, kao i vozila – osmišljeni su tako da kandidatima omoguće neophodnu obuku po najvišim kriterijumima evropskih zakona o auto školama.

• Naš cilj je da svojim angažmanom učinimo da svi naši kandidati polože vozački ispit i postanu dobri i odgovorni vozači i učesnici u saobraćaju.