Autoprevoznička radnja ABC Beograd – Autoprevoznik Stošić Ivan

Autoprevoznička radnja ABC Beograd – Autoprevoznik Stošić Ivan

Delatnost: Drumski teretni transport
PIB: 104649985
Adresa: Vodovodska 177
Poštanski broj: 11030
Grad / Opština: 11030
Telefon: 065/2571-606, 011/2571-606
E-Mail: prevoz011rs@gmail.com
Web: https://www.prevoz011.rs/

Autoprevoznik “Stošić Ivan”

je firma cija je osnovna delatnost transport, organizacija i kordiniranje selidbe u gradskom, medugradskom i medunarodnom prevozu.

Profesionalne i pouzdane usluge su rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva. Agencija Stošić je lider na našem tržištu kada su selidbe Beograd u pitanju.

Ponosni smo na činjenicu da smo izvršili najveći broj selidbi u ovoj godini, a veliki broj poznatih licnosti koji je koristio naše usluge pokazatelj je da smo pravi stručnjaci u ovom poslu.

Selidbe Beograd nudi Vam kompletnu uslugu kada su selidbe kuća, stanova, vikendica, poslovnog prostora i lokala u pitanju.

Za Vas ćemo izvršiti, ukoliko Vam je to potrebno, pakovanje i transport svih predmeta i stvari koji se nalazi u Vašem domu ili firmi na novu lokaciju.

Agencija za selidbe vrši sledeće usluge:

selidbe, kombi i kamionskog prevoza
utovar, prevoz, istovar
montaža i demontaža nameštaja
prevoz specijalnih tereta (kasa, klavira…)
odvoz starog nameštaja i nepotrebnih stvari
pakovanje i zaštita stvari uz garanciju
besplatne procene svih usluga
medjunarodne selidbe
selidbe firme

Za našu agenciju rade stručnjaci koji u ovom poslu imaju višegodisnje iskustvo.

Ukoliko imate višak stvari koje su Vam nepotrebne ili želite samo da ih odložite, u mogućnosti smo da Vam i tu izadjemo u susret jer raspolažemo prostranim magacinima i skladištima u koje možete da ostavite sve svoje stvari ili nameštaj.

Takodje, kada su selidbe Beograd u pitanju, vršimo monatažu i demontažu nameštaja, prevoz specijalnog tereta kao sto su klaviri, TA peći, jahte, brodovi i čamci, a vršimo i besplatnu procenu selidbi.

Rasplažemo prostranim kamionima i kombijima tako da neće doći do nabacivanja stvari jednih preko drugih, lomljenja i oštećenja imovine. Sa nama ste u sigurnim rukama.

Važno je napomenuti da naša agencija svojim klijentima nude usluge po najpovoljnijim cenama, kao i selidbe u inostranstvo.

Mi cemo Vas rado posavetovati kako da najbolje spakujete i zastitite lomljive stvari i dragocenosti, kakve kutije i zastitni material u tom slučaju treba da koristite.

Uverite se i sami da smo najbolji izbor za Vas i pozovite nas sto pre ukoliko ste odlucili da se selite!

Ukoliko želite da Vaša selidba protekne sa što manje stresa i brige, obratite nam se s poverenjem i naši strucni radnici ce posao obaviti najkvalitetnije i u najkracem mogucem roku!