Bebi, dečija, ženska i muška odeća – Piroćanac DOO Arilje

Bebi, dečija, ženska i muška odeća – Piroćanac DOO Arilje

Delatnost:Proizvodnja rublja
PIB:100787241
Adresa:Ulica Španskih Boraca 10
Poštanski broj:31230
Grad / Opština:Arilje
Telefon:031/3894-523, 031/3894-709, 031/31-000-91, 031/3894-523
E-Mail:office.pirocanac@gmail.com
Web:https://pirocanac.com/

Domaća firma “Piroćanac”

osnovana je 1996. godine i od tada ima primarni cilj kreiranja reprezentativnih artikala donjeg veša, programa za spavanje i bebi garderobe. U tom cilju zapošljava preko 70 stručnih kadrova. Pored moderne proizvodnje locirane u Arilju, firma svoje proizvode plasira širom Srbije i Crne Gore preko veleprodajnih centara u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Cetinju.

Dugogodišnju uspešnu saradnju ostavaruje sa preko 600 maloprodajnih objekata širom zemlje koji u okviru svog asortimana imaju najkvalitetniji izbor. Kompletnu proizvodnu ponudu firma je ponudila kupcima i kroz lanac sopstvenih maloprodajnih objekata u Beogradu, Jagodini, Gornjem Milanovcu, Nišu, Užicu i Arilju. Pored ponude u Srbiji proizvodi su dostupni u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Za skoro dve decenije uspešnog rada

dizajnerski tim prati modne trendove i za svoje umeće koristi proverene najkvalitetnije pamučne materijale u kreiranju prijatne i dopadljive bebi, dečije, ženske i muške odeće. Moskito, Pirouette, P-Max su robne marke koje objedinjuju kolekcije namenje svim uzrastima. Menadžerski tim ima primarni zadatak da osluškuje potrebe kupaca i usmerava proizvodni proces tako da sve više kupaca bude zadovoljno i da širi dobar glas o kvalitetnim proizvodima dostupnim svima.