BioDVIG DOO Kragujevac

BioDVIG DOO Kragujevac

Delatnost: Proizvodnja ostalih prehrambenih proizvoda
PIB: 107152149
Adresa: Dr Jovana Ristića 212
Poštanski broj: 34000
Grad / Opština: Kragujevac
Telefon: 034/387-047, 063/696-493
E-Mail: office@biodvig.rs
Web: https://biodvig.rs/

DOO BioDVIG

je plod vizije osnivača porodične firme Palić Velimira, profesora biologije, koji se 2002. godine odlučuje na korak otpočinjanja privatnog biznisa i formiranje zanatsko-trgovinske radnje sa proizvodnim asortimanom baziranim na pčelinjim proizvodima i lekovitom bilju.

Startno mala, porodična firma, sa proizvodnjom na skromnih 50 kvadratnih metara i maloprodajnim objektom, počinje svoj put osvajanja tržišta.

Mreža velekupaca kao i brojni direktni korisnici stečeni su stalnim radom na promovisanju proizvoda, redovnim učešćima na sajamskim manifestacijma i najbitnije, visokim kvalitetom proizvoda.

Uslovljeni potrebama za stalnim napretkom i inoviranjem radi opstanka na tržištu, proizvodni program je obogaćivan novim proizvodima, uslovi proizvodnje se konstanto poboljšavaju, a ulaskom u procese standardizacije proizvodnje prema zahtevima stadarda ISO i HACCP proizvodni kapacatiteti su višestruko uvećani.

Na kraju 2006. standardizaciijom proizvodnje formiran je, namenski izgradjen, proizvodni pogon na 200 kvadratnih metara i proizvodnim uslovima uskladjenim sa zahtevima pomenutih standarda.

Težnje kompanije su usmerene na stalni inovativni rad i uvodjenje savremenih tehnologija radi obogaćivanja i nadgradnje, pre svega, proizvodnog procesa, a potom i ukupnog poslovanja kompanije, sa ciljem izgradnje imidža proizvodjača hrane visokog kvaliteta, fokusiranog na kvalitet proizvoda i zadovoljstvo korisnika.

Naša misija je ostvarivanje pozicije preradjivača i proizvodjača zdrave hrane, bazirane na pčelinjim proizvodima i bilju, vrhunskog kvaliteta, bez primena veštačkih aditiva, za redovnu ishranu i specijalne namene.

Poštujući kriterjume dobrih proizvodjačkih praksi i porodičnu tradiciju na putu smo misije PRIRODNOG PARTNERA PRIRODI.

ASORTIMAN PROIZVODA

  • Preparati na bazi meda i lekovitog bilja
  • Monokomponentni čajevi i čajne mešavine
  • Apiterapija – pčelinji proizvodi