Bosh Servis Aleksić Debrc, Vladimirci

Bosh Servis Aleksić Debrc, Vladimirci

Delatnost:Održavanje i popravka motornih vozila
PIB:101403184
Adresa:Obrenovački put bb
Poštanski broj:15214
Grad / Opština:Debrc
Telefon:065/517-40-00, 015/751-74-00
E-Mail:boschservisaleksic@open.telekom.rs
Web:http://www.boschservisaleksic.co.rs/

Bosh Servis Aleksic doo

Servis poseduje najsavremeniju opremu i alate za remont pumpi visokog pritiska. Servis Aleksić se bavi servisom, održavanjem i remontom motornih vozila.

Uz stručno osoblje, savremene mašine i opremu

u našem Bosch Dizel Servisu možete izvršiti sledeće popravke:

– Kompjuterska dijagnostika vozila

– Kontrola i zamena brizgaljki

– Kompletan servis Bosch pumpi (za putnička vozila, teretna vozila kao i za građevinske mašine)

– Remont common rail pumpi (CP1, CP2, CP3)

– Remont VP pumpi (VP29/30/44)

– Remont EDC pumpi, VE pumpi, linijskih pumpi

– Remont pumpa-dizna sistema

Pored remonta Bosch pumpi visokog pritiska Bosch Dizel Servis Aleksić poseduje opremu i rezervne delove za remont i Delphi i Siemens pumpi.

U Bosch Dizel Servisu možete izršiti popravku motora na Vašem teretnom vozilu, kao i redovan servis motora

I SVE TO UZ GARANCIJU!

Bosch Dizel Servis Aleksić

poseduje ogroman lager Bosch original delova. Svi ispitni stolovi u servisu su verifikovani od strane “Robert Bosch”.

Najsavremenija oprema, stručno osoblje koje se neprestano usavršava, specijalni alati i oprema najnovije tehnologije najveća su garancija da se u najkraćem vremenskom roku može izvršiti i najkomplikovanija popravka Vašeg vozila.

Bosch Dizel servis Aleksić se prostire na površini oko 1500m2, u sklopu servisa nalaze se radna hala površine 400m2 za prijem i popravku teretnih vozila, manja hala za prijem i popravku putničkih vozila, dve radionice za ispitivanje pumpi visokog pritiska, ispitno odeljenje, prijemno odeljenje kao i kafe bar za prijem stranaka. 42.godine rada, iskustvo dve generacije, kvalitet i stručnost su ono što mi danas jesmo.

Servis Pumpa – Dizna Sistema

UIS i UIP sistemi postižu najviše pritiske ubrizgavanja od svih sistema ubrizgavanja dizel goriva danas. Dizel motori opremljeni sa ovim sistemima imaju nisku emisiju izduvnih gasova, ekonomični su i tihi u radu, i nude odlične performanse i obrtni moment.

Servis Common Rail Sistema

Jedan od najnaprednijih sistema ubrizgavanja goriva je Common rail (CR ) sistem ubrizgavanja dizel goriva.

Glavna prednost sistema je mogućnost variranja pritiska i vremena ubrizgavanja u širokom opsegu. Ovo je postignuto razdvajanjem stvaranja pritiska i ( u pumpama visokog pritiska) od sistema ubrizgavanja ( injektori ). Rail je u ovom slučaju„akumulator“ pritiska.

VP Pumpe 29/30/44

Kontrola ubrizgavanja goriva upravljana elektromagnetnim ventilima omigućila je veći stepen fleksibilnosti u merenju ubrizgane količine goriva i kao i varijaciju početka ubrizgavanja.

Takođe omogućeno je i predubrizgavanje koje je smanjilo buku i kao i pojedinačno podešavanje količine goriva ubrizganog za svaki cilindar.

Prve generacije sistema za ubrizgavanje disel goriva koje su koristile pumpe sa elektromagnetni ventilima (VP30/44 za DI motore i VP 29 za IDI motore) imale su dve upravljačke jedinice – motorsku upravljačku jedinicu i upravljačku jedinicu pumpe.

Bosch Dizel Servis Aleksić nalazi se u Debrcu, na magistralnom putu Beograd-Obrenovac-Šabac, na samoj raskrsnici skretanja za Ub. Debrc je naselje u opštini Vladimirci u Mačvanskom okrugu