Centar za strane jezike Patuljak Kragujevac

Centar za strane jezike Patuljak Kragujevac

Delatnost: Škole stranih jezika
PIB: 105111250
Adresa: Tanaska Rajića 2
Poštanski broj: 34000
Grad / Opština: Kragujevac
Telefon: 063/685-649
E-Mail: merimaks@gmail.com
Web: https://www.patuljak.rs/

Centar za strane jezike Patuljak

je osnovan 1998. godine sa ciljem da ponudi nešto novo u svetu nastave engleskog jezika. Osnivač centra, Marijana Matić, magistar engleskog jezika i književnosti i diplomirani filolog skandinavskih jezika i književnosti je svoje dugogodišnje iskustvo počela sa idejom da učenje stranog jezika može i treba biti lako i zabavno.

Počevši od teze da deca najbolje uče kroz igru, resila je da pored nastave sa decom taj pristup primeni i u nastavi sa odraslima, uz pomoć audio i vizuelnih pomagala.

Deset godina kasnije njen trud i rad je prepoznao Britanski Savet i dodelio nagradu za kvalitet: Addvantage SILVER member.

Danas Centar nudi programe za decu i odrasle zasnovane na “Zajedničkom okviru za jezike Saveta Evrope”. Programi su zasnovani na individualnim potrebama koje se određuju posle testiranja svakog polaznika.

O tradiciji i kvalitetu najbolje govore mnogobrojni polaznici koji su prošli kroz našu školu i veliki broj znanjem stečenih diploma Univerziteta u Kembridžu.

Ono na sta smo posebno ponosni jeste prijateljski odnos sa našim polaznicima koji se uvek rado vraćaju da nas posete i izveste o svom napretku.
Svi naši predavači su prošli kroz program obuke “teacher training” a Centar svakodnevno ulaze u njihovo usavršavanje kroz dodatne obuke i seminare u oblasti predavanja stranih jezika.