Contra Teg DOO Kovin

Contra Teg DOO Kovin

Delatnost: Posredovanje u prodaji raznovrsnih proizvoda
PIB: 108331080
Adresa: Krečanska 87
Poštanski broj: 26220
Grad / Opština: Kovin
Telefon: 013/741-879, 063/355-710
E-Mail: office@contrateg.rs
Web: http://www.contrateg.rs/

Preduzeće Contra Teg d.o.o.

osnovano je u decembru 2013-te godine sa sedištem u Kovinu. Odluka oko osnivanja preduzeća na ovoj lokaciji doneta je u želji da se našim potencijalnim klijentima ponudi, pre svega, brz odziv na servisnu intervenciju, niža cena transportnih troškova, ali i ukupno smanjenje troškova održavanja mašina i opreme.

Osnovne delatnosti kojima se preduzeće bavi su popravke, servisiranja, iznajmljivanje i prodaja svih vrsta polovnih Yale viljuskara, kao i popravke i servisiranja Loading Systems pretovarne opreme (hidraulične pregibne platforme – rampe, industrijska segmentna vrata, podizni stolovi itd…).

U skladu sa jasno definisanom poslovnom politikom osnivača, prva godina poslovanja preduzeća Contra Teg d.o.o. rezervisana je za predstavljanje preduzeća i njegovo pozicioniranje na tržištu, promovisanje ideja, standarda i normi preduzeća sa posebnim akcentom na odnos prema poslu, mašini i klijentu.

Svesni da se do pozicije na tržištu može doći samo ozbiljnim i predanim radom, posebnu pažnju posvećujemo selekciji dobavljača, zaposlenih i klijenata…

U objektu na adresi preduzeća nalaze se servis viljuškara, magacin rezervnih delova, kancelarija, prodajni prostor, kao i opremljena servisna vozila za terenske popravke mašina i opreme.

Otklanjamo mehaničke, električne i elektronske kvarove kod električnih, gasnih i dizel viljuškara firme YALE.

Otklanjamo kvarova na:

– pretovarnoj opremi
– industrijskim sekcionim vratima
– podiznim stolovima
– pregibnim platformama i
– izolacionim zavesama

firme LOADING SYSTEMS.