Čuvik Ada

Čuvik Ada

Delatnost:Proizvodnja i prodaja zidnih obloga
PIB:103716990
Adresa:Adi Endre 79
Poštanski broj:24430
Grad / Opština:Ada
Telefon:024/851-936, 063/8145-089
E-Mail:info@izodeko.co.rs
Web:http://www.izodeko.co.rs/

Tečna tekstilna tapeta

je nov način oblaganja unutrašnjih zidova prostorija (soba, kancelarija, hodnika i dr.). Izodeko tečna tekstilna tapeta je nov domaći proizvod te vrste, koji po kvalitetu i teksturi nimalo ne zaostaje za inostranim proizvodima. Izodeko je ekološki materijal i sastavljen je isključivo od domaćih prirodnih sirovina kao što su pamuk i celuloza.

Izodeko nije samo tapeta ili boja, odnosno termoizolacioni materijal, već tapeta, boja i termoizolacioni materijal u jednom. Ove karakteristike je čine atraktivnom i modernom unutrašnjom zidnom oblogom. Širok asortiman boja omogućava da svako sebi nađe odgovarajuću nijansu. Sa malo mašte i truda možete svom životnom prostoru podariti eleganciju, toplinu i lepotu uz pomoć Flotex tečne tekstilne tapete.

1. Izodeko je prirodan, ekološki materijal (pamuk, celuloza).
2. Lako i jednostavno se nanosi, po sistemu uradi sam.
3. Izodeko zahvaljuljući prirodnim materijalima poseduje odlična termoizolaciona svojstva. Energiju ne trošite na zagrevanje zidova, već grejete prostoriju – štedite na grejanju.
4. Izodeko kao tekstilni materijal upija zvukove – poboljšava akustiku prostorije.
5. Izodeko tečna tekstilna tapeta prekriva pukotine na zidovima i plafonu, a zbog velikog stepena istezanja iste se neće pojaviti nakon postavljanja.
6. Izodeko odlično prijanja na skoro sve površine (malterisan zid, gips karton, iverica, staklo i dr.), što omogućava širok spektar primene.
7. Izodeko se jednostavno održava – brisanjem vlažnom krpom ili se prašina usisava sa površine tapete.
8. Izodeko tečna tekstilna tapeta se lako skida – treba samo dobro da se navlaži (sunđerom ili sobnom prskalicom). Sačekajte da se vlakna stope i običnom špaklom ostružite je sa zida. Skinuta masa se može ponovo koristiti (ako je čista!).
9. Ako se Izodeko tapeta posle određenog vremena uprlja, a Vi rešite da taj termoizolacioni sloj ipak ostane na zidu – možete je prefarbati običnom poludisperzijom.