Cvećara Wictor 035 Jagodina

Cvećara Wictor 035 Jagodina

Delatnost:Trgovina na malo cvećem
PIB:108560912
Adresa:Čočetova AL 4
Poštanski broj:35000
Grad / Opština:Jagodina
Telefon:065/944-87-41
E-Mail:cvecara-wictor@hotmail.com
Web:http://cvecara-wictor-jagodina.mojsajt.rs/

Cvećara Wictor 035 Jagodina

Sve vrste dekoracija za svečanosti, balonska i cvetna dekoracija, aranžmani, buketi, bidermajeri, ikebane…

Ako želite da svoj dom ili radni prostor oplemenite dekorativnim aranžmanom ili biljkom u saksiji, kod nas ćete dobiti pravi savet i pomoć u izboru.

Cvetna dekoracija (bidermajeri, aranžmani, reveri i narukvice za goste), balonska dekoracija (baloni za venčanja, krštenja, rođendane i druge prilike), stona dekoracija i dekoracija stolica (svećnjaci, čaše raznih veličina i oblika, navlake i mašne za stolice), pozivnice, osvetljenje, dim i još mnogo toga možete naći kod nas u cvećari…

Ako idete na slavlje i želite da domaćin upamti Vaš dar možete doneti svoj poklon koji ćemo zapakovati, ukombinovati sa cvećem i pripremiti iznenađenje. Ono što će Vas iznenaditi su najniže cene na tržištu. Sa našim cvećem svaki Vaš dan postaje poseban!

Nudimo vam siroku ponudu uvoznog i domaceg rezanog cveca i saksijsko cvece. Cvece je izraz ljubavi, paznje, gest dobrih i iskrenih namera i lepih zelja.

Svojim iskustvom i ljubaznoscu cvecara WICTOR ce vam pomoci da obradujete svoje najdraze, i ulepsate im svakodnevni zivot i radni prostor. Ako neka prilika i nije tako posebna uz nase aranzmane ce postati…