D-Company DOO Babušnica

D-Company DOO Babušnica

Delatnost: Proizvodnja alata
PIB: 100979328
Adresa: Ratka Pavlovica bb
Poštanski broj: 18330
Grad / Opština: Babušnica
Telefon: 063/402-606
E-Mail: office@d-company.rs
Web: http://www.d-company.rs/

D-Company DOO Babušnica

Godine napornog rada , ulaganje u opremu i ljudske resurse i primena moderne tehnologije u svim procesima proizvodnje su rezultat uspešnog poslovanja naše kompanije već pune dve decenije.

Danas se nasa proizvodnja bazira na proizvodnji kalupa za gumu od 10“ do 52“ razlicitih konstrukcija (segmentni, kontejnerski, dvodelni), primenjuju se razlicite metode izrade dezenskog dela (livenje pod niskim pritiskom, pescani modeli, kokila, direktno glodanje u alumijumu i celiku).

Imamo mogucnost simultanog petosonog glodanja delova do 2.5m u precniku, kao i struganje delova istih precnika. U sopstvenoj livnici mozemo da odlijemo alminijumske segmente ili prstenove za sve tipove kalupa za gumu.

D-Company

je otpoceo proizvodnju kalupova 1991. Najpre su radjeni samo celicni delovi za kalupove, a 1995. krenula je i proizvodnja kompletnih alata, da bi 2007. dobili sertifikat ISO 9001.

Nase iskustvo i masinski park nam oogucavaju da odgovorimo na najrazicitije zahteve sadasnjih i buducih klijenata i to ne samo u oblasti prozivodnje kalupova za gumarsku industriju, vec i u pruzanju tehnickih resenja i izvrsavanja specificnih masinskih obrada (glodanje, struganje, erodiranje zicom i elektrodom, lasersko i plazma secenje, savijanje, varenje…).