Drvene palete – Strugara Kovačević Arandjelovac

Drvene palete – Strugara Kovačević Arandjelovac

Delatnost: Rezanje i obrada drveta
PIB: 108646372
Adresa: Misača bb
Poštanski broj: 34302
Grad / Opština: Arandjelovac
Telefon: 064/361-24-79, 034/674-71-03
E-Mail: strugarakovacevic@outlook.com
Web:

Strugara Kovačević

je preduzeće koje je osnovano 2005. godine. Naša glavna delatnost je proizvodnja i prerada različitih vrsta drveta, izrada rezane građe, elemenata za krovne konstrukcije, kao i izrada elemenata za palete i paleta. Kvalitetna sirovina, tehnološka opremljenost i dugogodišnje iskustvo sigurna su garancija da možemo zadovoljiti najstrožije zahteve naših kupaca koji su renomirane kompanije iz Srbije i regiona.

Naša poslovna politika

je da cena mora biti srazmerna kvalitetu proizvoda. Ulagati u inovacije znači ulagati u budućnost. Stoga kompanija Drvotehna stalno traga za novim izvorima sirovine , kao i za novim oblicima upotrebe drveta. Drvo je jedan od najčistijih i najbezbednijih goriva, posebno u odnosu na ne popularne izvore energije.

  • Energija na bazi drveta je dominantan izvor energije posebno za domaćinstva u zemljama u razvoju. Samim tim Drvotehna ima u planu pokretanje prizvodnje peleta i briketa odnosno obnovljivih bio energetskih izvora na bazi drveta.
  • Bukva (fagus) je rod listopadnog drveca koji sadrži oko deset vrsta. Prirodno stanište mu je Evropa, Azija i Severna Amerika. Bukva je pre svega drvo koje se koristi za izradu nameštaja kao ogrevno drvo.
  • Topola je rod listopadnih drvenastih biljaka iz familije vrba (Salicaceae). Šume topole se obicno javljaju pored obala reka i poznate su po brzom rastu. Drvo topole se masovno koristi.

Proizvodimo i prodajemo drvene palete

u sledecim dimenzijama 120×80 ,120×100, 100×100 i po narudžbini ili po zahtevu kupca. To su palete za jednokratnu upotrebu, vocarske palete i euro palete bez žiga.

Elementi za palete se izrađuju od topole, jele, smreke, bora u sledećim dimenzijama: debljina 14-23 mm, širina 60-150 mm, dužina 60-400 cm.