Dušci i jastuci – SZTR Aleksandar Jagodina

Dušci i jastuci – SZTR Aleksandar Jagodina

Delatnost: Proizvodnja gotovih tekstilnih proizvoda, osim odeće
PIB: 102131190
Adresa: Kamenjarska 26
Poštanski broj: 35270 Majur
Grad / Opština: Jagodina
Telefon: 035/261-341
E-Mail: office@aleksandar.co.rs
Web: http://www.aleksandar.co.rs/

Aleksandar SZTR

bavi se proizvodnjom i prodajom dušeka i jastuka visokog kvaliteta od materijala nove generacije. Pored toga naša firma u našim prodajnim salonima ima veliki izbor naših proizvoda tako i nameštaja drugih proizvođača.

Aleksandar SZTR osnovana je 1993godine. Dugogodišnje iskustvo brzo je izdvojilo “ALEKSANDAR” na tržištu kao izuzetno konkurentnu firmu,čija ponuda prati visok kvalitet uz povoljnu cenu.

Već 22 godine “ALEKSANDAR” osluškuje i prati potrebe svojih korisnika.Velika upornost da se vernost korisnika nagradi,dovela je do usavršavanja procesa proizvodnje.

Posebno je stavljen akcenat na proizvodnju dušeka .Veliki je broj korisnika kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu. Između ostalog otvorena su i tri maloprodajna objekta.

Tehnološki savršen dušek od materijala novije generacije (memory pene) čije je svojstvo visoka elastičnost i prilagodljivost ljudskom telu kada se po prestanku delovanja sile vraća u prvobitno, neizmenjeno stanje a dušek izgleda kao da se na njemu nije ni spavalo.

Svojstvo memory pene je da pravilno raspoređuje težinu i pritisak, termoaktivna je i reaguje na toplotu tela pa postepeno omekšava, prilagođava se obliku tela i daje mu idealnu potporu.

Bogatstvom ortopedskih zona, memory dušek osigurava kupcu idealnu, anatomsku podršku u bilo kom položaju tela pa čak i prilikom ležanja na bok.

Najveći uspeh “ALEKSANDAR” SZTR

je postignut kroz kvalitetan i dugoročan odnos sa svojim zaposlenima.

Kako je potražnja za proizvodima dostigla veći nivo javlja se potreba da se proširi tim koji može da ispoštuje zahteve tržišta:
PROIZVODNJA-NABAVKA -PRODAJA-KONTROLA KVALITETA.