Elektroterm Potić Niš

Elektroterm Potić Niš

Delatnost: Prodaja vodovodnog i elektro materijala
PIB: 109848209
Adresa: Obilićev Venac 5
Poštanski broj: 18000
Grad / Opština: Niš
Telefon: 062/1140-614
E-Mail: elektrotermnis@gmail.com
Web: https://elektrotermnis.rs/

Elektroterm Potić Niš

Veleprodaja i maloprodaja

  • orginalnih delova za belu tehniku,
  • rashladu i promet instalacione opreme za grejanje i klimatizaciju,
  • vodovod i kanalizaciju.

Kod nas možete kupiti NORVEŠKE RADIJATORE

Na tržište svakodnevno plasiramo termostate, bimetalne bravice, ručice,kompresore,isparivače, gume frižidera i zamrzivača itd…

ELEKTROTERM POTIĆ garantuje za prozvode iz svog asortimana, a servisna mreža pruža punu podršku od puštanja u rad do intervencija u garantnom i vangarantnom roku uz obezbeđene rezervne delove za centralno grejanje.

Za Vaš projekat možemo da Vam preporučimo profesionalne instalatere za montažu. Radimo sa poznatim specijalizovanim proizvođačima instalacione opreme (DAB Pumps, Riello, Danfoss, Bosch, Megal, Slovarm, Caleffi, Fondital, Grundfos, Insa, Stiebel Eltron, Toro, Valrom, Valplast, Isaflex, Bonomini, Bianchi, Herz, Lazzarini, Radijator Inženjering, Galetti, Geberit, Banninger, Rothenberger, Giacomini, Ekopan Plus, Termoinvest, Termotechnik, Viega, Tim Izolirka, IMI, Alfa Plam, Viadrus, Cini, Alfa Plam, Heimeier, Ferrero, Tesa, IMP Pumps, Salus, Vicari, Elbi, First, Firat, Oteraccordi, AZ Pokorny…) tako da svojim potrošačima može da ponudi pouzdane, kvalitetne i funkcionalne proizvode.

Svim serviserima nudimo popuste u zavisnosti od količine kupovine materijala. Postoji mogućnost i kataloškog naručivanja delova koje eventulano ne posedujemo. Trudimo se da zadovoljimo i krajnje potrošače u celokupnosti tj. da mogu da reše sve na jednom mestu veoma brzo i efikasno. Isporuka robe je moguća i putem brze pošte u roku od 24h.

Mi smo uvek tu, raspoloženi, da damo savet i pomognemo vam da napravite pravi izbor.