Fadex DOO Bečej

Fadex DOO Bečej

Delatnost: Proizvodnja ostalih delova i dodatne opreme za motorna vozila
PIB: 106206379
Adresa: Gerberovih 46
Poštanski broj: 21220
Grad / Opština: Bečej
Telefon: 064/644-01-76, 021/691-9913
E-Mail: office@fadex.rs
Web:

Fadex DOO Bečej

Postignutim kvalitetom naših proizvoda – elektro opremom, pneumatskom opremom, opremom za podmazivanje i ostalom opremom po posebnim narudžbinama kao što su branici, prtljažnici itd. ujedno i poštovanjem rokova isporuke, uspeli smo da se nametnemo kao ozbiljan snabdevač domaćeg tržišta, kao i tržišta okolnih republika: Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Takodje, želimo da napomenemo da vršimo usluge i trećim licima na presama koje jedino „Fadex“ doo poseduje, na primer: presa kolenasta za duboko izvlačenje 63 tone, ekscentar presa 250 tona hod bata prese 30-140 mm i prese od 25 tona, 40 tona, 100 tona.

„Fadex“ doo

zapošljava veoma iskusne radnike, koji su svoje radno iskustvo stekli u „FADIP“-u, što nam daje kvalitet i pouzdanost proizvodnje i proizvoda, tako da je trend da se zaposli još radnika sa iskustvom, kako bi pristupili proširenju proizvodnog programa i uvođenju sistem kvaliteta ISO 9000, što bi nam omogućilo plasman proizvoda i na tržištu Evropske unije.

Nadamo se i trudimo, da ćemo našom poslovnom politikom, prvenstveno poštujući kvalitet i rokove, postati lider na inostranom i domaćem tržištu.

Preduzeće “Fadex” doo, u svom proizvodnom pogonu, raspolaže sa većim brojem hidrauličnih i pneumatskih presa za mašinsku deformaciju čeličnih limova.

Prese se kreću od 6 tona pa sve do 250 tona. Takođe posedujemo i KOLENASTU PRESU od 63 tone za DUBOKO IZVLAČENJE kao i HIDRAULIČNE MAKAZE širine 3100 mm, za sečenje materijala do 8 mm debljine.