Folije za staklene površine – Barat-promet DOO Kanjiža

Folije za staklene površine – Barat-promet DOO Kanjiža

Delatnost: Nespecijalizovana trgovina na veliko
PIB: 100998372
Adresa: Nušićeva 8
Poštanski broj: 24420
Grad / Opština: Kanjiža
Telefon: 063/534-193, 024/48-77-580
E-Mail: info@llumar.rs
Web: https://www.llumar.rs/

Barat-promet doo

Preduzeće Barat-promet doo generalni je zastupnik i distributer vodeće svetske kompanije za proizvodnju folija za staklene površine LLumar.

U ovoj sferi delatnosti, LLumar je svetski najprodavaniji brend, sa kompletnom linijom folija za automobile u različitim nijansama; folija za eksterijer, radni i stambeni prostor, sigurnosno-bezbednosnih folija, anti-grafiti i dekorativnih folija.

Profesionalno postavljene preko naše jedinstvene-globalne mreže posrednika, odlične performanse LLumar folija vidno poboljšavaju izgled, funkcionalnost, komfor, kao i stepen iskorišćenosti energije- omogućujući Vam punu kontrolu Vašeg okruženja.

Folije za automobile

LLumar folije za automobilska stakla, u znatnoj meri poboljšavaju spoljašnji izgled Vašeg vozila, omogućuju udobniju vožnju, a pre svega, pružaju odgovarajuću zaštitu i bezbednost.

Folije za građevinske objekte

LLumar folije za građevinske objekte mogu poboljšati karakteristike bilo koje staklene površine , omogućuju bolji komfor kao i uštedu energije, pružaju zaštitu i uvek prate savremene estetske trendove.

Javni prevoz

LLumar folije pružaju solarnu zaštitu, obrezbeđuju sigurnost putnicima koji koriste javni prevoz. Takođe štite staklene površine od grafita, kao i od nasrtaja vandala

Proizvodi po narudžbi.

Proizvodnja industrijski najbolje, visokokvalitetne folije je ono na šta smo fokusirani. Možemo realizovati skoro svaki Vaš zahtev.