Forma auto-centar DOO Novi Beograd

Forma auto-centar DOO Novi Beograd

Delatnost:Trgovina na malo delovima i opremom za motorna vozila
PIB:104750761
Adresa:Prvomajska 20, 11070 Novi Beograd, Servis-Stolačka 10c, Senjak, Beograd
Poštanski broj:11070
Grad / Opština:Novi Beograd
Telefon:Prvomajska 20, 011/318-40-86, Stolačka 10c, 011/264-76-66
E-Mail:formaac@verat.net
Web:http://autocentarforma.com/

Forma auto-centar DOO Novi Beograd

Forma auto centar doo je preduzeće usko specijalizovno za uvoz, distribuciju i malaoprodaju rezervnih auto delova, kao i servisiranje vozila japanske i korejske proizvodnje. Pod nazivom ‘Forma auto centar’, preduzeće funkcioniše od 01. januara 2007. reč je o dobro poznatoj prodavnici i servisu koji se nalaze u Novom Beogradu u Prvomajskoj ulici br.1 od 1996.godine.

Više od 15 godina iskustva u distribuciji rezervnih auto delova i više od 10 godina iskustva u servisiranju vozila, dovoljan su garant sigurnosti svim korisnicima naših usluga. Veliki lager, kao i širok asortiman rezervnih auto delova od preko 6500 pozicija, omogućava Vam završavanje svih poslova na “jednom mestu”. Asortiman rezervnih delova se bazira na proizvodima renomiranih japanskih, korejskih i evropskih proizvodjača.

Direktan kontakt sa ino-distributerima i proizvodjačima, omogućavaju nam da Vam ponudimo pristupačne cene prilagođene našem tržištu i vašim potrebama. Naša odlična saradnja sa ovlašćenim servisima, pruža vam i mogućnost poručivanja originalnih delova za vaše vozilo.

Dugogodišnja veoma uspešna saradnja sa preduzćem specijalizovanim za prevoz robe omogućava kupcima širom srbije brzu dostavu delova na željenu adresu u roku od 24 sata! Dovoljno je da nas pozovete, ostavite vaše podatke a sve ostalo pepustite nama. Način plaćanja takođe određujete sami: virmanski, platnim karticama (visa, visa electron, master, maestro i dina card), čekom ili gotovinom.

Servis Forma (Novi Beograd)

funkcioniše u sastavu preduzaća Forma auto centar. Kvalifikovani auto-mehaničari omogućavaju Vam kompletno odrzavanje vašeg vozila uz punu garanciju za obavljeni posao. Pored redovnih servisa (zamena filtera, motornog ulja i rashladne tečnosti) vršimo i sve popravke mehaničkih sklopova, kao i generalne reparacije motora.

Za svaki i najmanji zahvat na vašem vozilu imaćete pisani dokaz o obavljenom poslu kroz servisnu knjižicu, koja je interni dokument između vas kao korisnika naših usluga i nas kao vaših servisera.

Servis “Forma”

jedan je od ovlašcenih servisnih punktova za prodaju i montazu amortizera renomiranog japanskog proizvođača KAYABA. Ne zaboravite, KAYABA daje dve godine garancije na sve svoje proizvode ugrađene u ovlašćenim servisima!