General DOO Kragujevac

General DOO Kragujevac

Delatnost: Proizvodnja ostalih proizvoda od drveta
PIB: 105977217
Adresa: Milana Obradovića 1
Poštanski broj: 34000
Grad / Opština: Kragujevac
Telefon: 034/302-525, 034/324-780, 065/302-52-51
E-Mail: office@general.rs
Web:

General doo

je proizvodno prometno preduzeće koje postoji od 2000.god. Nastalo je iz porodične tredicije bavljenja obradom drveta, koja je osnivanjem preduzeća prerasla u ozbiljan biznis.

Ono što nas odlikuje osim 14 godina uspešnog poslovanja, je konstantna težnja ka inovacijama, kako u pogledu opreme, tako I u stalnom praćenju trendova pravljenja novih komada nameštaja po svetskim standardima.

Posebno naglašavamo da smo svoj kapital uložili u najsavremenije mašine obrade iverice, kao što su HOLTZMA HPP 255, BIESSE AKRON 645 I BIESSE ROVER A-S 1325.

Mogućnost I performanse ovih mašina su ogromne, a posebno skraćuju vreme obrade drveta, kao mogućnost rada više operacija u hodu, na istoj mašini. Ovo nam je omogućilo da zakoračimo u serijsku proizvodnju nameštaja.

Vaše je samo da zamislite, a mi smo tu da Vam damo najbolje I najpovoljnije rešenje.

Sami sebi dizajnirajte dom uz Vaš General.

U skladu sa novim tehnologijama, odličnim performansama mašina koje posedujemo i svakako drastično stilizovanim linijama nameštaja koje proizvodimo, rešili smo i da na polju brendiranja i modernizacije svoju novu liniju proizvodnje nazovemo “Smart furniture”.

S toga smo i na polju marketinga krenuli u novom pravcu, pa smo svoj prepoznatljivi logo koga se svakako ne odričemo, zamenili novim. Menjamo se na bolje, ali kvalitet ostaje isti.

Vaš General.