Iznajmljivanje opreme i ketering usluge – Ketering Marinković Kragujevac

Iznajmljivanje opreme i ketering usluge – Ketering Marinković Kragujevac

Delatnost:Ketering
PIB:
Adresa:Bulevar Kraljice Marije 1
Poštanski broj:34000
Grad / Opština:Kragujevac
Telefon:063/110-56-00
E-Mail:imarinkovic81@gmail.com
Web:https://ketering-marinkovic.com/

Ketering Marinković

predstavlja vodeću srpsku kompaniju koja se bavi organizacijom proslava, specijalnih događaja kao i iznajmljivanjem odgovarajuće opreme.

Više izbor šatora, pagoda, paviljona, najsavremenija tehnička oprema, profesionalna usluga,kompletna posvećenost vašoj proslavi ili događaju čine naš tim jedinstvenim, a našu uslugu sveobuhvatnom.

Bogata lepeza naših proizvoda pripremljenih od najkvalitetnijih namirnica obuhvata posni i mrsni program, tako da Vam stojimo na raspolaganju za svaku vrstu proslava.

Pored našeg tradicionalnog menija, nudimo Vam i veliki izbor jela prilagođenih posebnim prehrambenim navikama, dijetama ili verskim običajima, posnu i mrsnu hranu. Svaki je jelovnik drugačiji, svaka proslava je drugačija, a time je i nama izazov veći!

Izdavanje pagoda

Pagode su savršene za sve vrste proslava, prezentacija, venčanja, sajmova, kao i drugih događaja. Pretvorite vaše dvorište sa jednom ili više pagoda u najluksuzniji ambijemt porodičnog ili korporativnog okupljanja.

Pagode imaju taj nivo elegancije koji ih odvaja od običnih šatora i sa adekvatnom dekoracijom daće pravi osećaj glamura vašoj proslavi. Pagode su izrađene od aluminijumske konstrukcije i visokokvalitetnog PVC materijala. Pagode se mogu montirati na kako na travi, tako i na betonu, asfaltu…

Tiffany stolice

U ponudi imamo Tiffany stolice, neizostavan deo glamuroznih proslava, svadbi, venčanja na otvorenom, krštenja, rođendana, koje će sa adekvatnim dekoracijama, dati holivudsku notu vašem događaju.

Barski stolovi

Naši barski stolovi su neizostavan su inventar na proslavama! Izuzetno lako se uklapaju u svaki ambijent a imamo ih u dve varijante, sa klasičnim, brojnim dekoracijama i sa streč navlakama koje će vašoj proslavi dati posebnu notu ekskluzivnosti.