Kapije, ograde, gelenderi – NBS Metal-Inox Čačak

Kapije, ograde, gelenderi – NBS Metal-Inox Čačak

Delatnost: Dekorativna i industrijska prerada prohroma (Inoxa)
PIB: 104768745
Adresa: Konjevići 283/2
Poštanski broj: 32000
Grad / Opština: Čačak
Telefon: 064/134-83-34, 032/535-25-27
E-Mail: office@metal-inox.co.rs
Web:

NBS Metal-Inox Čačak

Počeli smo kao porodično preduzeće koje se bavi obradom metala duži niz godina, a od 2001. god. i obradom inox-a. Kako je rast potreba za inox proizvodima bio evidentan to se odrazilo i na promenu u nazivu naše firme pa od 2006.menjamo ime u NBS METAL – INOX sa sedištem u Čačku- Konjevići.

Zahvaljujući dobrom odnosu cene i kvaliteta naših usluga i proizvoda uočljivo je širenje tržišta i sve veći broj kupaca. Tako da danas naše proizvode možete sresti i van granica Srbije u mnogim zemljama EU, Crnoj Gori, Bosni i Hrcegovini…

Osnovna delatnost je izrada konstrukcija, kapija, ograda, gelendera za balkone, terase, stepeništa , rukohvata za vrata, kako u privatnim tako i u javnim objektima.

Po narudžbini radimo i neke delove opreme za hotele, restorane, pekare, kioske brze hrane, i sve ono sto možete zamisliti od inoxa ili nekog drugog metala.

Posebno smo ponosni delom pogona koji se bavi izradom nameštaja, opremom za butike (za mnoge poznate robne marke),a cilj koji imamo pred sobom je još veća afirmacija i širenje na tržištu upravo iz ovog segmenta naše delatnosti.

Kažu da dobitnu kobinaciju ne treba menjati tako da mi i dalje nudimo samo naše iskustvo, kvalitet, dugogodišnju garanciju i povoljne cene.

USLUGE

Cnc mašine HACO za sečenje i savijanje lima

Novo u ponudi Metal-inox-a je uslužno sečenje i savijanje lima. Radni opseg su limovi debljine od 0.5- do 6 mm i dužine 3100 mm. Poznati Belgiski proizvođač mašina HACO je napravio mašine visoke preciznosti +- 0.2 mm što garantuje da će komadi isečeni ili savijeni na našim mašinama biti precizno odrađeni.

Safan mašina za isecanje uglova na limu

radni opseg 0.5-3 mm moguće isecanje max 250×250 mm

Trovaljak za savijanje cevi

Savijanje kvadratnih, pravougaonih i okruglih cevi max 60×60 ili fi 60

Zavarivanje na aparatima FRONIUS, GYS, LINKON i REHM metodama TIG, MIG/MAG i REL vrše atestirani varioci.