KARIKA Group voskovi za depilaciju, topilice i oprema

KARIKA Group voskovi za depilaciju, topilice i oprema

Delatnost: Trgovina kozmetičkim proizvodima
PIB: 100053493
Adresa: Omladinskih brigada 7v
Poštanski broj: 11000
Grad / Opština: Novi Beograd
Telefon: 063/300-132, 011/2607-794
E-Mail: info@karikagroup.rs
Web: https://karikagroup.com/

KARIKA Group je ekskluzivni uvoznik i distributer španske firme DRV, proizvođača voskova za depilaciju, topilica za depilaciju, preparata i opreme. Doneli smo u Vaše salone svetski poznate brendove DEPILEVEANESICRISNAIL, NORDBERG SOLINGEN, BELFEET, YLAS I VELONU.

Svakodnevno donosimo u Vaše salone tople voskovehladne voskove u patroni, film voskove za depilaciju osetljivih i intimnih delova tela, topilicepreparate za pre i posle depilacijetrake i špatule za depilacijuceluloznu konfekciju i prekrivače za krevetinstrumente i preparate za pedikir i manikirprofi lakove za nokte sa produženim trajanjem, preparate za bazični kozmetički tretman, dezinfekciona sredstva i još mnogo toga.

SVE ZA DEPILACIJU

Nastojimo da ispunimo sva očekivanja naših klijenata, ali i neprestano radimo na unapredjenju našeg poslovanja. Uveli smo stalne popuste skoro za sve proizvode od 5-20%.

Karika ima na hiljade zadovoljnih klijenata koji kupuju u našim dvema prodavnicama u Beogradu, kao i kod našeg distributera u Nišu. Osim toga vršimo i dostavu brzom poštom na svaku adresu u Srbiji ali i u Beogradu.