Kovano gvoždje Ironworks Glogonj

Kovano gvoždje Ironworks Glogonj

Delatnost: Izrada rukotvorina od kovanog gvoždja
PIB: 106410025
Adresa: 4. Oktobra 11
Poštanski broj: 26202
Grad / Opština: Glogonj
Telefon: 013/627-193, 063/80-81-542
E-Mail: info@ironworks.rs
Web: https://www.ironworks.rs/

Kovano gvoždje Ironworks Glogonj

Zanatska radnja Ironworks bavi se izradom kapija, ograda, terasa, stepeništa, rešetki, nadstrešnica, nameštaja, kao i svih drugih predmeta i elemenata od kovanog gvožđa.

Sa izradom predmeta i elemenata od kovanog gvožđa počeli smo 2002. godine, i od tada, pa sve do danas, naši glavni aduti su kvalitet izrade i cena, o čemu najbolje svedoče naši proizvodi i zadovoljni klijenti!

Zahvaljujući stručnosti, kreativnosti i opremljenosti stalno unosimo inovacije, a višegodišnje iskustvo i najsavremenije mašine omogućuju nam dobijanje kvalitetnog proizvoda, uz najsloženije zahteve.

Pored kovanih elemenata iz sopstvene proizvodnje, koristimo i elemente drugih renomiranih proizvođača kovanog gvožđa, sa ciljem da unapredimo i upotpunimo naš program, kao i da izađemo u susret svim željama i zahtevima naših cenjenih klijenata.

Pored izrade kapija, ograda, terasa, stepeništa, rešetki, nadstrešnica, nameštaja i drugih predmeta i elemenata od kovanog gvožđa, Zanatska radnja Ironworks bavi se dizajniranjem, projektovanjem, farbanjem i montažom kovanih proizvoda, kao i savijanjem i izradom elemenata po nacrtu, a na zahtev klijenata i zaštitom kovanog gvožđa toplim cinkovanjem.

Takođe bavimo se i uslužnim grifovanjem materijala,

kao i proizvodnjom materijala za bravare, tako da kod nas možete poručiti i elemente svoje projekte.

Po ugovorenom poslu dolazimo kod vas radi konsultacije i uzimanja mera, kako bi od vaših zahteva napravili idejno rešenje, koje ulazi u cenu izrade kovanih predmeta i elemenata, kao i projektovanje, farbanje i montaža istih.

Dostavu elemenata od kovanog gvožđa vršimo našim vozilom, a manje količine šaljemo kurirskom službom (brzom poštom).