Kribone DOO Čačak

Kribone DOO Čačak

Delatnost:Proizvodnja maltera
PIB:103687018
Adresa:Gospodar Jovanova 2/4
Poštanski broj:32000
Grad / Opština:Čačak
Telefon:063/343-875, 032/221-401
E-Mail:kribone@eunet.rs
Web:http://www.kribone.rs/

Kribone DOO Čačak

Kao društvo za proizvodnju i trgovinu proizvodima iz oblasti građevinske hemije, registrovano je u januaru 2005. godine. Početak proizvodnje i prodaje ostvaren je već tokom proleća iste godine.

KRIBONE

je mala porodična firma poput onih koje nedostaju ekonomiji naše zemlje. Vode nas jednostavna, ali na domaćem tržištu pomalo zaboravljena načela: kvalitet pre svega, tačnost, profesionalnost i izražena poslovna etika.

Naši proizvodi zadovoljavaju sve neophodne standarde u oblasti kvaliteta, a cena je prilagođena domaćem kupcu. Iako relativno mladi kao firma, verujemo da možemo udovoljiti većini vaših zahteva iz oblasti građevinske hemije.

Iza asortimana od preko 40 proizvoda, stoji 25-godišnje iskustvo i znanje sticano na ogromnom broju gradilišta širom zemlje i inostranstva.

Za poslovnu politiku i vođenje firme zadužen je Velisav Tanasković, diplomirani inženjer tehnologije, koji je svoje ime u poslovnom svetu izgradio kao dugogodišnji generalni direktor hemijske industrije « Prvi Maj « – Čačak.

Iza kvaliteta naših proizvoda stoji Živanka Tanasković, diplomirani inženjer tehnologije, autor brojnih tehničkih unapređenja iz oblasti građevinske hemije i slobodno se možemo pohvaliti – jedan od vodećih stručnjaka na teritoriji bivše Jugoslavije za ovu oblast.

Ovaj tim dugogodišnjih uspešnih poslovnih i bračnih partnera predstavlja garanciju da će KRIBONE D.O.O. izgraditi svoje mesto na domaćem tržištu. Uz njih, KRIBONE čine i dva sina, Vladimir i Milorad, sa suprugama.

Uz obrazovanje stečeno u inostranstvu iz oblasti ekonomije i biznisa, sinovi već, iako mladi, u temelje firme, ugrađuju svoje poslovno iskustvo iz zemlje i inostranstva.

Sigurni smo da smo postali prepoznatljivo ime na domaćem tržištu. Pozivamo Vas da poslujemo i gradimo zajedno uz poštovanje i uvažavanje struke i Vas kao naših budućih partnera.

Naši proizvodi:

  • ADITIVI ZA BETONE I MALTERE
  • HIDROIZOLACIJA I ZAŠTITA
  • REPARATURNI I PODLIVNI MALTERI I INDUSTRIJSKI PODOVI
  • GRAĐEVINSKI LEPKOVI
  • REPARACIJA KAMENA – starih i objekata pod zaštitom