Krovni i fasadni limovi – Elpal Gradjevinska Limarija

Krovni i fasadni limovi – Elpal Gradjevinska Limarija

Delatnost: Proizvodnja metalnih konstrukcija i delova konstrukcija
PIB: 101616434
Adresa: Bela Zemlja-Kačer bb
Poštanski broj: 31311
Grad / Opština: Čajetina
Telefon: 065/605-03-08
E-Mail:
Web:

Elpal Gradjevinska Limarija

  • Profilisani TR krovni i fasadni limovi sa pratećim elementima -Aluminijumska lamperija
  • Aluminijumski, bakarni, čelični(pocinkovani), otvoreni i poluotvoreni profili i lim elementi za završne limarske radove u građevinarstvu
  • Al rebrasti limovi za gazišta platforme od 1 do 3mm
  • Al žaluzine(venecijaneri)
  • Al roletne
  • Al lamelni spušteni plafoni
  • Al limovi i trake bojene i nebojene od 0,3 do 5mm
  • Cu limovi i trake
  • Po zahtevu kupaca vršimo montažu svih naših proizvoda

Profilisan lim

namenjen za pokrivanje i oblaganje krovova i fasada svih vrsta građevinskih objekata, kao što su:sportske hale, poslovni centri, hoteli, robne kuće, objekti za stanovanje i privredu i dr. Izrađuje se od Al i Al legura debljine od 0,6-1,0mm kao nebojen i bojen(po ton karti), embosiran, a prema zahtevu kupca i od pocinkovanog lima i bakra debljine od 0,5-0,7mm . Ugrađuje se kao jednostruka pokrivka ili u kombinaciji sa izolacionim materijalima. Profilisani lim karakteriše dug vek trajanja, veliki izbor boja, brza i laka montaža, ušteda u materijalu noseće konstrukcije, mogućnost premošćenja velikih raspona …

Aluminijumska lamperija

je namenjena za unutrašnja i spoljna oblaganja svih vrsta građevinskih objekata, za opšivanje spoljnih rogova(“šiše”), za podšivanje plafona, za enterijere, unutrašnje zidova.
Aluminijumska lamperija se izrađuje od aluminijumskog lima i Al. legura, najčešće od Mn i Mg, u odnosu koji preporučuje proizvođač takvog lima.Najčešća debljina lima je od 0,4 do 0,7mm. spoljni izgled lamperije može biti gladak i embosiran.
Aluminijumska lamperija se poručuje po m2. Prilikom narudžbe poželjno je da kupac navede i druge relevantne zahteve(boju, dužinu, način pakovanja i otpreme).

Otvoreni i poluotvoreni profili

namenjeni su za unutrašnje i spoljno oblaganje. Najčešći materijali koji se koriste za izradu ovih profila su:Al i Al legure, bakar, čelični-pocinkovani lim.
Izgled površine može biti bojen ili nebojen po tonalitetu. Profili se poručuju u metrima.