Lanci za industriju i poljoprivredu – Agro-Line DOO Golubinci, Stara Pazova

Lanci za industriju i poljoprivredu – Agro-Line DOO Golubinci, Stara Pazova

Delatnost: Trgovina na veliko poljoprivrednim mašinama opremom i priborom
PIB: 100531826
Adresa: Djurdjevska 123
Poštanski broj: 22308
Grad / Opština: Golubinci
Telefon: 063/884-51-27, 062/382-585
E-Mail: agrolinelanci@gmail.com
Web: http://www.agroline-lanci.luis.rs/

Agro-Line D.O.O.

Proizvodnja i trgovina galovim i tehničkim lanacima za industriju i poljoprivredu.

Agro-line se dugi niz godina uspešno bavi proizvodnjom i prodajom svih tipova lanaca za industriju i poljoprivredu, konfekcioniranjem i montažom elemenata na lance.

Agro-Line je generalni zastupnik kompanije Rexnord za Srbiju.

Takođe, Agro-Line je nacionalni distributer kompanije Renold koja je jedna od najvećih proizvođača lanaca sa sedištem u Engleskoj i ima osam fabrika u svom sastavu.

Delovi i oprema, koje pored lanaca kompanija Renold proizvodi su i lančanici,spojnice i reduktori koje plasira preko svoje distributivne mreže u celom svetu.

Pored proizvoda fabrike Renold posedujemo i veliki lager fabrike Filip Kljajić iz Kragujevca kao i fabrike Sedis Francuska, čiji smo bili generalni distributer za Srbiju.

Naše poslovanje nije orijentisano samo na Srbiju, već i na susedne zemlje poput Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine…

Posedujemo veliki asortiman kada su u pitanjulanci za sve poljoprivredne mašine, a naš stručni tim se potrudio da definiše sve strane kombajne i priključne mašine kojih je u poslednje vreme dosta uvezeno sa zapada.

Prodajni asortiman

dopunjuju industrijski lanci i lanci za mašine poznatih proizvođača poljoprivredne mehanizacije – Claas, John Derre, New Holand, Internacional, Fahr Đuro Đaković, Laverda kao i poljoprivrednu mehanizaciju domaćih proizvođača: Zmaj, IMT, Majevica, Poljostroj, Lifam.

Stručna služba kompanije Agro-Line i servis poljoprivrednih mašina pomoći će vam prilikom definisanja lanca koje ugrađujete u vaše proizvode ili menjate kao rezervni deo.