MAZ SR (Vulović Transport) DOO Kragujevac

MAZ SR (Vulović Transport) DOO Kragujevac

Delatnost: Gradski i prigradski kopneni prevoz putnika
PIB: 101284035
Adresa: Dragoslava Prejovića 55
Poštanski broj: 34000
Grad / Opština: Kragujevac
Telefon: 034/335-830, 034/501-077
E-Mail: office@vulovictransport.com
Web: http://www.vulovicgroup.com/

MAZ SR (Vulović Transport) doo

Preduzeće „Vulović transport“ d.o.o. iz Kragujevca, osnovano je 10.05.2001. godine u Rekovcu, sa osnovnom delatnošću prevoz putnika u drumskom saobraćaju. 2003. godine dobija na konkursu posao za prevoz putnika u javnom gradskom prevozu u Kragujevcu.

Na konkursu grada Beograda za javni gradski prevoz putnika, učestvovali smo u okviru udruženja „Udruženje privatni prevoznici“, gde smo uspeli da uposlimo svoja 4 nova vozila, marke MAZ, Minsk Belorusija.

Kupovina ovih autobusa je predstavljala naš prvi kontakt i prvu saradnju sa fabrikom MAZ. 14.03.2005. godine smo postali zvanični diler fabrike MAZ za sve njihove proizvode.

Početkom septembra 2006. godine, potpisali smo ugovor o montaži kamiona marke MAZ u Kragujevcu. Ovim ugovorom su nam, pored Srbije, poverene i teritorije Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Albanije, Makedonije.

U cilju povećanja prodaje na pomenutim tržištima, potpisali smo Subdilerski Ugovor sa preduzećem „Auto Gaz“ d.o.o. iz Hrvatske i sa preduzećem „Speed Monetnegro“ d.o.o. iz Crne Gore.

U skladu sa već potpisanim ugovorom sa Minskim Automobilskim Zavodom, preduzeće Vulović transport d.o.o. nastavlja svoj predviđeni razvoj proizvodnje kamiona iz proizvodnog programa ove fabrike.

Prva vozila marke MAZ su montirana u pogonima fabrike Zastava kamioni, a kasnije se montaža obavljala u sopstvenom iznajmljenom prostoru.

Naše preduzeće je uspelo da obezbedi sopstveni prostor za montažu kamiona, kupovinom proivodne hale (2800 m2) sa 1,35 Ha placa, gde je montaža otpočela početkom 2008. godine.

Značajna sredstva se ulažu u opremanje i modernizaciju kupljenog prostora.

Takođe se ulažu i sredstva u izgradnju i opremanje sledećih objekata i opreme:
  • Benzinska pumpa
  • Tehnički pregled
  • Perionica
  • Servis
  • Vulkanizerska oprema
  • Centriranje trapa
  • Komora za farbanje vozila

Trenutno smo u pregovorima sa fabrikom MAZ o osnivanju zajedničke firme MAZ- Srbija u Kragujevcu.

Koristeći najbolje alate i originalne rezervne delove, stručni mehaničari preduzeća Vulović transport doo vrše servisiranje kamiona i autobusa marke MAZ.

Za sve naše kupce tu je i mobilna 24h servisna služba.