Metal Sistemi Plus Kragujevac

Metal Sistemi Plus Kragujevac

Delatnost: Mašinska obrada metala
PIB: 106330620
Adresa: Bulevar Krljice Marije 54-V-4
Poštanski broj: 34000
Grad / Opština: Kragujevac
Telefon: 063/109-73-53
E-Mail: office@metal-sistemplus.com
Web:

Metal Sistemi Plus Kragujevac

Osnovana 1968. godine, kompanija METALSISTEM je otpočela svoje aktivnosti specijalizujući se za dizajn i proizvodnju mašina za hladno oblikovanje metala.

Tokom godina iskustva, brojni inovatorski patenti proistekli iz intenzivnog istraživanja i razvoja, kao i značajan uspeh prvog asortimana hladno oblikovanih pocinkovanih profila veoma brzo je usmerila aktivnost METALSISTEM-a ka proizvodnji skladišnih sistema.

Danas grupa METALSISTEM predstavlja jasno određenu mrežu kompanija sa sedištem i osnovnim proizvodnim kapacitetima u gradu Rovereto u Italiji. Grupa je učvrstila svoju poziciju kao jedna od glavnih industrija u sektoru obrade materijala.

Putem svojih proizvoda i usluga usmerenih na pružanje kompletne pomoći u skladištenju, plasmanu proizvoda i zahtevima prodaje, kompanije Grupe METALSISTEM mogu ponuditi svojim mušterijama širok asortiman proizvoda najvišeg kvaliteta, sa veoma povoljnim cenama, uz veoma kratke rokove isporuke i prvoklasnim servisiranjem, kao i odgovarajuća rešenja vezana za efikasnu i racionalnu upotrebu zatvorenih prostora za skladištenje i prostorima za rukovanje materijalima.

Lakoća, jačina i unificirani oblik, zajedno sa jednostvanim načinima spajanja i proširivanja postojećih struktura su samo neke od karakteristika METALSISTEM sistema skladišta i polica.

Uspeh Grupe METALSISTEMI je rezultat pažljivo odabranih menadžerskih struktura zasnovanih na istraživanju novih proizvodnih tehnologija i neprestanog razvoja i inovacija prizvodnog asortimana.

Strategija kompanije METALSISTEM

je da ponudi proizvode najvišeg kvaliteta, uz izuzetno povoljne cene, sa kratkim rokom isporuke i prvoklasnim servisiranjem.

Brojne linije proizvoda osmišlja i dizajnira Centar za istraživanje i razvoj METALSISTEM-a, kao i tipove profila i opremu potrebnu za njihovu proizvodnju.

Automatizovana proizvodnja hladne obrade metala omogućila je METALSISTEM-u da postigne jedan od najviših nivoa produktivnosti na svetu danas.

Svi proizvodi imaju visoke strukturalne karakteristike i zadovoljavaju visoke standarde kvaliteta koje priznaju najvažnija Evropska tela za sertifikate,

kao što su Nemački TUV Product Service GmbH, Austrijski O-NORM, Rimski I.S.P.E.S.L. ACAI/CISI (Associazione Construttori Accaiaio Italiani-Sezione Construttori Italiani di Scaffalatura Idustriale) čiji je METALSISTEM član i mnogi drugi.

Sistem kvaliteta ISO 9001 koji kompanija poseduje, ima sertifikat IGQ.

Sa godišnjim prometom od preko 260 miliona EUR-a, prostorije grupe METALSISTEM se nalaze na ukupnoj površini od 230.000 m2, od čega su 125.000 m2 proizvodni kapaciteti.

Partneri grupe METALSISTEM, kompanije i distributeri, čine svetsku komercijalnu mrežu koja pokriva domaće i inostrano tržište, i mogu zadovoljiti i najzahtevnije potrebe svojih klijenata.

Veoma cenimo veliko poverenje naših klijenata i smatramo da je to dokaz kvaliteta i pouzdanosti naših proizvoda.