Montaža i servisiranje staklenika i plastenika – Marić-Mont Boturić Aleksandrovac

Montaža i servisiranje staklenika i plastenika – Marić-Mont Boturić Aleksandrovac

Delatnost:Proizvodnja metalnih konstrukcija i delova konstrukcija
PIB:109145545
Adresa:Boturići bb
Poštanski broj:37238
Grad / Opština:Aleksandrovac
Telefon:064/2747-809, 064/2708-337
E-Mail:gorank1maric@gmail.com
Web:

Montaža i servisiranje staklenika i plastenika Srbija Aleksandrovac

Preduzeće Marić-mont sačinjava tim vrhunskih profesionalaca, koji se bavi montažom i servisiranjem plastenika i staklenika. Na čelu tima nalazi se Goran Marić, eminentni stručnjak iz ove oblasti, koji je učestvovao u izgradnji gotovo svih značajnijih objekata ove vrste I namene, na prostorima bivše Jugoslavije. Takođe je radio na izgradnji objekata u Nemačkoj, Francuskoj, Rumuniji, Azerbedžanu i Rusiji.

Naš tim sačinjavaju ljudi sa bogatim iskustvom i stručnim znanjem iz ove oblasti.

Vršimo kompletnu montažu svih vrsta plastenika koji se mogu pronaći na tržištu.

Kompletna montaža podrazumeva:

Pripremu terena I razmeravanje, postavljanje temelja, montaža i postavljanje konstrukcije, postavljanje najlona, ugradnja željene opreme.

Ugradnja opreme podrazumeva:

Uvođenje vode, struje, grejanja, postavljanje opreme za hidroponiju, postavljanje insektzaštitne mreže, blackout, postavljanje rasadnika, izgradnja tehničkih objekata, uduvavanje najlona, postavljanje I instalacija sistemskih kompjutera za regulaciju rada sistema I održavanje željene veštačke klime u objektu.

Vršimo i uslugu servisiranja, što podrazumeva popravku I zamenu dotrajalih I oštećenih delova, zamenu najlona, uvođenje dodatne opreme u već postojeće osnovne modele plastenika.

Takođe, svojim klijentima nudimo saradnju iz oblasti stručnog savetovanja prilikom procesa donošenja odluka pri kupovini određenih modela plastenika i staklenika.