Montažne kuće Andrija Čačak

Montažne kuće Andrija Čačak

Delatnost: Proizvodnja ostale građevinske stolarije i elemenata
PIB: 111292097
Adresa: Trnava bb
Poštanski broj: 32000
Grad / Opština: Čačak
Telefon: 060/067-57-57
E-Mail: info@montaznekuceandrija.com
Web: https://www.montaznekuceandrija.com/

Montažne kuće Andrija Čačak

Najlepše mesto na svetu svakog čoveka je njegov dom. Naša inspiracija upravo tu i počinje.

Montažne kuće koje mi pravimo su mesto u kojem ćete vi poželeti da napravite svoj dom. Bezbrižno, zdravo i komforno življenje koje obezbeđuju naše montažne kuće je kvalitet kojem svedoče mnogobrojni klijenti.

Ako razmišljate kome da poverite izgradnju najvažnijeg mesta na svetu za vas, sada je pravi momenat da se odlučite. Zato nas slobodno pozovite i zakažite svoj termin za razgovor.

Predstavićemo vam veliki broj projekata naših tipskih montažnih kuća i sve moguće varijacije u skladu sa vašim željama i mogućnostima. Odgovorićemo na sva vaša pitanja i rešiti eventualne nedoumice kako biste u momentu donošenja odluke bili potpuno sigurni da radite pravu stvar.

Montažni objekti koje izrađujemo mogu biti različitog tipa i namene:

  • Kuće za stanovanje, prizemne, dupleks ili na sprat
  • Ugostiteljski i turistički objekti
  • Višespratni objekti za kolektivno stanovanje
  • Objekti za javnu upotrebu, vrtići, škole, sportsko-rekreativni centri i slično.
  • Poslovni objekti različite namene
  • Industrijski objekti i hale
  • Montažne kuće

Posebno smo ponosni kada klijenti našu izgradnju ocene i kao brzu i kvalitetnu. Razlog tome je i to što mi sve pripremne radove obavljamo u pogonu gde izrađujemo montažne elemente.

Na taj način se dobija na vremenu na terenu tako da nakon otpočinjanja montaže, izgradja objekta se odvija brže nego što je klijent očekivao. Vreme useljenja je značajno brže nego kod klasične izgadnje kuća.

Montažne kuće Andrija – Montažne kuće, drvene kuće, letnjikovci

Kriterijumi koje nam klijenti danas postavljaju prevazilaze nekadašnja uobičajena pitanja o ceni, vrsti materijala i vremenu do useljenja. Klijenti danas više nego ikad imaju razvijen stil života i svest o različitim potrebama i zato posvećuju punu pažnju ekologiji, zdravom i udobnom životu, odlučujući se da investiraju svoj novac samo kad su potpuno sigurni da rade pravu stvar.

Zato smo mi tu da razumemo vaše potrebe i poštujemo vaše mogućnosti.