MSN Group Jagodina

MSN Group Jagodina

Delatnost: Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada
PIB: 109370248
Adresa: Kneza Milosa 84
Poštanski broj: 35000
Grad / Opština: Jagodina
Telefon: 062/782-062, 062/522-062
E-Mail: office@msngroup.rs
Web: https://msngroup.com/

MSN Group

je Firma sa sedištem u Jagodini, odakle sa nekoliko lokacija obavlja svoje poslove u oblasti gradjevine, nege i održavanja automobila, higijene kuća, lokala, poslovnih objekata.

Firma se vodi principima Toyota motors-a, koja koristi каizen ,što znači „unapredjenje“. Reč usvojena iz Japanskog jezika која se odnosi na filozofiju ili praksu usmerenu ка kontinuiranom poboljšanju i napretku sfera proizvodnje, ineženjeringa i poslovanja.

Tako i Firma teži ka konstantnom napretku u svakoj od svojih poslovnih grana, sa vizijom i željom da pruži što kvalitetniju uslugu na zadovoljstvo mušterija i ljudi sa kojima saradjuje.

Firma MSN Group dela na nekoliko različitih frontova, koji zajedno čine celinu tj. Grupu.

MSN Deko

Firma MSN Deko se bavi izradom štampanih betona i zidova i uredjenje dvorišta. Kao i proizvodnja dekorativnog kamena i dekorativnih elemenata od betona.

Auto perionica MSN

Autoperionica MSN se bavi dubinskim pranjem enterijera automobila. U sklopu perionice se nalazi i kafić u kome mozete da se opustite

Tepih servis MSN

U sklopu autoperionice, FIrma MSN Group takodje poseduje i tepih servis. Tepih servis nudi besplatno preuzimanje i dovoženje tepiha, skidanje fleka sa tepiha i susenje.