Najbolji restorani u Nišu | Restoran Amerikanac

Najbolji restorani u Nišu | Restoran Amerikanac

Delatnost:Restorani
PIB:109839907
Adresa:Kovanlučka 10
Poštanski broj:18106
Grad / Opština:Niš
Telefon:063/19-22-701
E-Mail:joca.amerikanac.nis@gmail.com
Web:https://www.facebook.com/Amerikanac.restoran/

Dobrodošli u oazu ukusa i tradicije, gde se spojila autentična kuhinja i stari Niški šarm! Restoran “Amerikanac”, sa decenijama iskustva, ponosno vam predstavlja najukusniju hranu u gradu!
Zamislite sebe kako uživate u bogatstvu ukusa dok ste okruženi toplim etno ambijentom koji vas vraća u prošlost Niša. Naša kafana je srce grada, mesto gde tradicija susreće savremenu udobnost.

Sa kapacitetom od 110 mesta, “Amerikanac” je vaš idealan partner za organizaciju poslovnih banketa, skupova, porodičnih okupljanja i svečanosti. Bez obzira na povod, mi smo tu da vaše želje pretvorimo u nezaboravne trenutke.

Od ponedeljka do subote, naša bašta oživljava uz zvuke tamburaša koji će vas razveseliti i doneti dodatnu notu radosti dok uživate u obrocima.

Bilo da dolazite na ručak, večeru ili obeležavate posebne datume, naša bašta je savršen izbor!
Petak i subota Amerikanac Mambe jer se zna gde je najbolji provod vikendom.

Ako ste ljubitelj autentičnih specijaliteta, naša kuhinja će vas oduševiti! Od sočnih jela sa roštilja do tradicionalnih telećih glava i repova, kao i nezaobilaznih sarmica u vinovom listu – sve je tu da zadovolji vaše čulo ukusa.

Sve naše specijalitete prate sveže salate i širok izbor pića kako biste potpuno zaokružili svoje gastronomsko iskustvo.
“Amerikanac” je više od restorana – to je simbol ukusa, tradicije i udobnosti. Pridružite nam se i doživite pravu esenciju Niša kroz svaki ukusni zalogaj. Vaša avantura kroz gastronomiju počinje ovde.
Ne tražite dalje – restoran “Amerikanac” je vaša destinacija za autentične ukuse i neprocenjive trenutke! Rezervišite svoje mesto već danas i postanite deo priče koju pišemo već decenijama.